Ο κ. Καπλάνης οφείλει στον κόσμο που τον στήριξε και τον ακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα, να εξηγήσει…

Τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης Καπλάνη σε συναντήσεις τους το τελευταίο διάστημα, σε πλατύ ή πιο στενό κύκλο, παρουσία του ή όχι, αντιλαμβάνονται την κίνηση του επικεφαλής της “ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ” να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Γορτυνία, αλλά ορισμένα από αυτά δεν συμφωνούν με τον τρόπο που επέλεξε να μεθοδεύσει και να κάνει αυτό το βήμα.

Η απόφασή του σεβαστή, συμφωνούν όλοι ή οι περισσότεροι, αλλά ο τ. δήμαρχος, ακόμα και τώρα πρέπει να βγει στο λαό που τον ακολουθούσε τα χρόνια που ήταν επικεφαλής και τον πίστεψε για το όραμα που ανέφερε πως είχε για την Αγία Βαρβάρα και να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή.

“Διότι έχουμε φτάσει στο σημείο”, όπως μας είπε πρωτοκλασάτο στέλεχος της παράταξης, “να απολογούμαστε εμείς στον κόσμο για την απόφαση Καπλάνη”.

Καλώς ή κακώς η απόφαση Καπλάνη είναι ένα πλήγμα στην ενότητα της παράταξης του και το βάρος αυτής θα μεταφερθεί στις πλάτες του νέου επικεφαλής, όποιος κι εάν είναι αυτός, προσθέτοντας ακόμα μια δυσκολία στις αρκετές που υπάρχουν στο δρόμο προς τις κάλπες.

Ο κ. Καπλάνης οφείλει στον κόσμο που τον στήριξε και τον ακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα να εξηγήσει και να πείσει.

Στον κόσμο που δεν επιζητούσε ανταλλάγματα και χατίρια, αλλά πίστεψε στα λόγια του και εναπόθεσε τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο αυτής της πόλης, σε εκείνον.

Ο κ. Καπλάνης οφείλει να είναι συγκεκριμένος και κατανοητός, διότι εκείνος ναι μεν φεύγει, όσοι πίστεψαν σε αυτόν όμως μένουν και είναι υποχρέωσή του να τους αφήσει ενωμένους…

Πάρις Βαμβακόπουλος