Σιγή επικρατεί όσον αφορά την πολιτική που θα στηρίξει η ΔΗΜΚΟ για τις τοπικές εκλογές

Σε συνεχή δράση παρουσιάζονται εδώ και αρκετό διάστημα ο Πρόεδρος της ΔΗΜΚΟ Αγίας Βαρβάρας και τα μέλη της.

Κατόπιν εντολής του έμπειρου Προέδρου κ. Μανώλη Ζερβάκη, θα συνεχιστούν οι παρουσίες υποψήφιων βουλευτών στην έδρα της τοπικής, ενώ ήδη φιλανθρωπικές σταθερές δράσεις λαμβάνουν χώρα, οι οποίες και δε κοινοποιούνται.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Ζερβάκης έχει αναλάβει προσωπικά σε συνεργασία με τη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, να διεξάγει συναντήσεις των πολιτών με κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης, με σκοπό την ενημέρωση των πρώτων, για θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής καθώς και ζητήματα με τοπικό χαρακτήρα και ενδιαφέρον.

Δεδομένου και της διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών, όλες αυτές οι δράσεις έχουν ως μέλημα την ανάδειξη του Κυβερνητικού Έργου στου πολίτες της πόλης μας, από επίσημα χείλη, ενώ σίγουρα ενδιαφέρον και σιγή επικρατεί όσον αφορά την πολιτική που θα στηρίξει η ΔΗΜΚΟ για τις τοπικές εκλογές.

Ο δραστήριος Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν. Δ. κ. Μανώλης Ζερβάκης, αποφεύγει να μιλά ανοικτά και δημόσια για τα παραπάνω, λέγοντας πως πολλά θα κριθούν από τους συνομιλητές του, όταν θα έρθει η ώρα.

Α. Ζ.