Σε δύο σημεία έχει κάτσει η οδός Καραϊσκάκη – Χρειάζεται σοβαρή παρέμβαση του δήμου για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Και στο παρελθόν έχουμε κάνει αναφορά στην καθίζηση της οδού Καραϊσκάκη μεταξύ των οδών Ζ. Πηγής και Αγίου Ιωάννου, (στην πραγματικότητα είναι δύο οι καθιζήσεις, πολύ κοντά η μία στην άλλη).

Στο σημείο αυτό, κάτω από την επιφάνεια του πλακόστρωτου με αντιολισθητικές πλάκες δρόμου, υπάρχει κούφωμα αρκετά βαθύ και κάποια στιγμή, άγνωστο πόσο σύντομα, θα υποχωρήσει με απρόβλεπτες συνέπειες.

Εκεί χρειάζεται να γίνει έργο με το οποίο θα αντιμετωπιστεί το κούφωμα το οποίο δεν μένει σταθερό, ούτε μειώνεται και ο δήμος θα βρεθεί προ τετελεσμένου και μεγάλου προβλήματος.

Το συρμάτινο πλέγμα που έχει τοποθετηθεί είναι λεπτό και αδύναμο για να κρατάει το βάρος του οδοστρώματος, ιδιαίτερα όταν περνάνε και οχήματα από πάνω του και συνεχώς υποχωρεί από το βάρους τους.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!