Δελτίο Τύπου της Δ. Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Αγίας Βαρβάρας, για την εκδήλωση προς τιμήν του Φοίβου Ιωαννίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό Κέντρο Λόγου κ’ Τέχνης «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ», στα πλαίσια του εορτασμου των 48 χρόνων ΠΑ.ΣΟ.Κ. τιμήσαμε ως Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αγίας Βαρβάρας, το ιστορικό μας στέλεχος Φοίβο Ιωαννίδη. Για τον αγαπημένο μας Φοίβο μίλησαν ο τ. Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών κ’ Δικαιοσύνης Γιάννης Ιωαννίδης, ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Δημήτρης Μανιάτης, ενώ προλόγισε την εκδήλωση ο Γραμματέας της Δ.Ο. Αγίας Βαρβάρας Άρης Αναγνωστόπουλος.

Το ρόλο του συντονιστή διετέλεσε ο δημοσιογράφος του MEGA και συνδημότης μας, Παναγιώτης Φωτεινός.

Η Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους συνδημότες μας, που παρευρέθησαν στη συγκινητική αυτή βραδιά εορτής και μνήμης. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Γραμματέα ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ανδρέα Σπυρόπουλο, που μας τίμησε δια της παρουσίας και χαιρετισμού του και το Δήμαρχο της πόλης μας και σύντροφο Λάμπρο Σπ.Μίχο, που επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση.

 

Ευχαριστούμε τη βουλευτή μας Νάντια Γιαννακοπούλου, την Υπεύθυνη Ανθρωπίνου Δυναμικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και μέλος της ΚΠΕ Μάρα Κουκουδάκη, τον τ.Γραμματέα και τ.Υπουργό ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, τον τ.Υπουργό ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιάννη Διαμαντίδη, το μέλος της ΚΠΕ και γιο του Απόστολου Κακλαμάνη, Χρήστο Κακλαμάνη. Επίσης τα μέλη της ΚΠΕ Ηρακλή Δρούλια, Νίκο Δρακόπουλο, Γιώργο Λαμπρόπουλο και Χρήστο Τσούνη, τον Γραμματέα της ΝΕ Β3 Αθήνας Δημήτρη Κατσαρό, τα μέλή της ΝΕ Β3 Αθήνας Χάρη Ξεζωνάκη, Γιάννη Παπαϊωάννου, Γιάννη Γεωργακόπουλο, Αλέξανδρο Αλεξανδράκη, Λουπέτη Θωμά, τον τέως Δήμαρχο Αυλώνος και Γραμματέα Δ.Ο. Χαλκίδας Δημήτρη Κατσούλη, τον αντιδήμαρχο Αγίας Βαρβάρας και σύντροφο Παναγιώτη Ξανθόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Θεόδωρο Βασιλάκο, το σύντροφο Δημήτρη Διαμαντίδη, το σύντροφο Θανάση Κατερινόπουλο. Ειδικές ευχαριστίες στον ηθοποιό και Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Δραματικής Σχολής Αγίας Βαρβάρας Μάξιμο Μουμούρη και τον τραγουδοποιό Σώζο Λυμπερόπουλο,για τις ξεχωριστές «πινελιές», που έβαλαν στην εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, για τη διάθεση του τόσο όμορφου χώρου του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ» και τους εργάτες του Δήμου για τη σημαντική βοήθεια τους.

Ευχαριστούμε τον τέως Πρωθυπουργό και Πρόεδρο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γιώργο Παπανδρέου και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας Μιχάλη Κατρίνη, για τους χαιρετισμούς τους. Ευχαριστούμε τον τ. Υπουργό ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νίκο Σκουλά, για την επιστολή του.

Γιάννη, Δημήτρη, Παναγιώτη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Φοίβο, αγαπημένε μας Φοίβο, να είσαι γερός ως «μάγκας της πολιτικής», για πολλά ακόμα χρόνια!

Προσωπικές ευχαριστίες στον Αναπληρωτή Γραμματέα της Δ.Ο. Παναγιώτη Περάκη, για ό,τι προσέφερε στο να πετύχει αυτή η εκδήλωση, στην Υπεύθυνη Οργανωτικού Γεωργία Κουντούρη, την Υπεύθυνη Τύπου Πόπη Μαθιού και το μέλος της Συντονιστικής Επιστροπής Ρένα Καμπούρογλου. Ευχαριστώ δε τέλος ιδιαίτερα το σύντροφο Σπύρο Μίχο.

Συντρόφισσες και σύντροφοι καλή αντάμωση στις επόμενες μας δράσεις και εκδηλώσεις.

Καλό μας αγώνα!

Για τη Δ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Αγίας Βαρβάρας,
Ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής,
Άρης Αναγνωστόπουλος