Καλουπώθηκε η είσοδος του γηπέδου στα Ριμινίτικα – Με τους προβολείς και το πάρκινγκ τι γίνεται;;;

Αρκετές φορές στο παρελθόν η εφημερίδα μας είχε ασχοληθεί με την είσοδο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα που έχει εμφάνιση βομβαρδισμένου τοπίου.

Η κεντρική είσοδος από την οποία περνάνε αθλούμενοι, επισκέπτες, γονείς, φιλοξενούμενες ομάδες και είναι η βιτρίνα του χώρου.

Γράφαμε πως έπρεπε να διαμορφωθεί πριν μπει ο Σεπτέμβρης και ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ και επισκεφτούν το χώρο άτομα από άλλους δήμους οι οποίοι διαθέτουν εξαιρετικούς αθλητικούς χώρους.

Ο δήμος άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο ολόκληρο το καλοκαίρι και μόλις εχθές 29 Σεπτεμβρίου καλούπωσε το χώρο για να ρίξει μπετά και να τον διαμορφώσει.

Τουλάχιστον τα μπετά θα πέσουν, με τους προβολείς του γηπέδου που πλέον η δύναμή τους δεν ξεπερνά τη δύναμη καντηλιού τι θα γίνει;

Επίσης έως τώρα δεν έχει γίνει καμία εργασία στον ακάλυπτο χώρο στο τέρμα της οδού Φλέμινγκ ώστε να χρησιμοποιείτε για πάρκινγκ.

Την Κυριακή που η ΑΠΕ έχει αγώνα το πρωί στις 11:00, εάν δεν αναβληθεί, θα ξεκινήσουν τα κορναρίσματα και οι προστριβές μεταξύ κατοίκων και οδηγών για το πάρκινγκ των επισκεπτών, με το δήμο απλό παρατηρητή…