Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγίας Βαρβάρας σας καλεί σε Χριστουγεννιάτικο BAZAAR

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στηρίζοντας την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Αιγάλεω , σας καλεί  στην αίθουσα  της Ένωσης (Ραιδεστού & 28ης Οκτωβρίου) στο χριστουγεννιάτικο BAZAAR.

Το BAZAAR θα λειτουργήσει Τετάρτη 16 & Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου τις πρωινές ώρες 09.00 έως 12.00 και τις απογευματινές 17.30 έως 20.30.

Τα Ε.Ε.Ε.Ε.Κ θα εκθέσουν δημιουργίες- προϊόντα που παρασκευάζουν τα  παιδιά που βρίσκονται στην μαθητεία , κάνοντας την πρακτική τους άσκηση.

Τα έσοδα  αυτής της εκδήλωσης θα διατεθούν σε δραστηριότητες και ανάγκες που αφορούν τα παιδιά του σχολείου.

Ενεργοποιώντας τους μαθητές στην δημιουργική συμμετοχή , τους δίνεται η δυνατότητα να εκπαιδευτούν πρακτικά, να συμμετέχουν ενεργά στο κοινό έργο εκπαιδευτικών και  γονέων , αναβάθμισης του σχολείου και της ένταξη τους ,στο κοινωνικό πλαίσιο όταν αποφοιτήσουν .

Επιδίωξη και στόχος των εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ «να συναντήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών μας και με την προσπάθεια για διαφοροποιημένη διδασκαλία να καλύψουμε τις ειδικές εκπαιδευτικές τους ανάγκες».

Ως Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων αναγνωρίζοντας τις ίδιες ανησυχίες και ενισχύοντας τις κοινές προσπάθειες για την παιδεία που ονειρευόμαστε και πραγματικά αξίζουν τα παιδιά μας , σας καλούμε να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Το Δ.Σ

της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων

Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

 

 

Πρόσκληση

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αιγάλεω σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

που θα φιλοξενηθεί από την ένωση γονέων Αγίας Βαρβάρας στις 16 και 17

Δεκεμβρίου από τις 9.00 -12.00 και από τις 5:30-8:30.  Ελάτε να δείτε

χριστουγεννιάτικα στολίδια, καρφίτσες, ημερολόγια, χριστουγεννιάτικες

συνθέσεις και άλλες πολλές δημιουργίες των παιδιών μας και να κάνετε όμορφα

και οικονομικά  δωράκια στους αγαπημένους σας.