Εκδήλωση με θέμα «Ταμείο Ανάκαμψης και Έργα για τη Δυτική Αθήνα»

Εκδήλωση με θέμα «Ταμείο Ανάκαμψης και Έργα για τη Δυτική Αθήνα» θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών και βουλευτή του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» στο Αιγάλεω (Κουντουριώτου 22).

Στο επίκεντρο θα βρεθεί το θέμα της αξιοποίησης σημαντικού μέρους των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης για την πραγματοποίηση πολύπλευρων έργων στη Δυτική Αθήνα, τα οποία θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων των δήμων της Δυτικής Αθήνας και θα αναβαθμίσουν συνολικά τη Δυτική Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης ως ομιλητές ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αθήνας: Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος, Αγίων Αναργύρων Σταύρος Τσίρμπας, Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος και Ιλίου Νικόλαος Ζενέτος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος του “ΣΚΑΪ”, Νικολέττα Κρητικού.