Επίσκεψη της Ένωσης Γονέων στη Δημαρχία για το θέμα του Β Δημοτικού – Έλειπε ο Δήμαρχος και έγινε συνάντηση με τον Γεν. Γραμματέα του Δήμου

Επίσκεψη στη Δημαρχία πραγματοποίησε εχθές το πρωί η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων της πόλης μας προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Μίχο για να συζητήσουν το θέμα του ανελκυστήρα στο Β Δημοτικό Σχολείο.

Ο κ. Μίχος δεν ήταν στη δημαρχία, ούτε κάποιος από τους αντιδημάρχους του, που θα μπορούσε να δεχτεί την αντιπροσωπεία των Γονέων.

Έτσι πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του δήμου κ. Ραγκούση.

Μετά τη συνάντηση οι κ.κ. Λάζαρος Κονταξής και Δημήτρης Φατσιλέτος, οι οποίοι ήταν στην τετραμελή αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με τον κ. Γενικό ενημέρωσαν τους εκπροσώπους – γονείς οι οποίοι ήταν μπροστά από τη Δημαρχία.

Όπως ανέφεραν την επόμενη Τρίτη 4 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας και στη συνεδρίαση θα υπάρξει πρόταση για δημιουργία κωδικού, ώστε να καλυφθεί το ποσόν που απαιτείται για την συντήρηση του ασανσέρ.

Επίσης όπως ανέφερε ο κ. Κονταξής, ο κ. Γενικός υποστήριξε πως ο δήμος πληροφορήθηκε καθυστερημένα την ύπαρξη του προβλήματος, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Β Δημοτικού σε ανακοίνωσή του, ότι για την ύπαρξη του θέματος ο δήμος ήταν ενημερωμένος μήνες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κονταξής ολοκληρώνοντας την ενημέρωση προς τους γονείς, δήλωσε πως θα περιμένουν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της επόμενης εβδομάδας και θα αποφασίσουν τότε για τυχόν άλλες δράσεις…