Οι συμπολίτισσές μας αδελφές Βαρβάρα και Ευαγγελία Αγαπητού, ΧΡΥΣΗ και ΧΑΛΚΙΝΗ Βαλκανιονίκες

Τα κορίτσια της πόλης μας….ΧΡΥΣΗ και ΧΑΛΚΙΝΗ Βαλκανιονίκες..

Οι αδελφές Βαρβάρα και Ευαγγελία Αγαπητού για άλλη μια φορά πάνω στο βάθρο.

Συγκεκριμένα η Βαρβάρα Αγαπητού ΧΡΥΣΉ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ Πρωταθλήτρια για το έτος 2022 στο Ju Jitsu κατάφερε και κατέκτησε για άλλη μια φορά μια θέση πάνω στο βάθρο κερδίζοντας τη τρίτη θέση και το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο 17ο Opening Ceremony

Ju Jitsu Balkan Championship 2022 Banja Luka, Bosnia & Herzegovina στις 16-18 Σεπτεμβρίου 2022. Η αδελφή της Ευαγγελία Αγαπητου ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ Βαλκανιονίκης καθώς είχε κερδίσει τον ίδιο τίτλο το 2019.. για άλλη μια φορά ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κατακτώντας και πάλι το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο..

Ο πρόσφατος τραυματισμός της μπορεί να της στέρησε πριν λίγους μήνες την συμμετοχή της με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν στάθηκε εμπόδιο στο να προσπαθήσει σκληρά, να επανέλθει τόσο γρήγορα και να κατακτήσει τον στόχο της κερδίζοντας για άλλη μια φορά τον τίτλο της ΧΡΥΣΉΣ Βαλκανιονίκης.

Ο προπονητής τους κ. Ζησης Τζιοτζιος Ομοσπονδιακος Προπονητής Ju- Jitsu Κεντρικής Ελλάδος και Δάσκαλος στις σχολές ΠΟΛΥΜΑΧΟΝ (Χαϊδαρίου – Πετρούπολης) μόνο περήφανος μπορεί να είναι για τα χρυσά του κορίτσια. Οι προπονήσεις δεν σταματάνε και συνεχίζουν παράλληλα με το σχολείο με ότι δυσκολία αυτό συνεπάγεται καθώς οι προπονήσεις είναι σκληρές και πολύωρες και ταυτόχρονα είναι μαθήτριες της Γ και Α λυκείου αντίστοιχα.

Επόμενος στόχος για την Βαρβάρα μας είναι το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πρωτάθλημα JU-JITSU 2022 που θα διεξαχθεί στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τέλος Οκτωβρίου..

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να εκπληρώσει για άλλη μια φορά τον στόχο της.

Σημειώνουμε πάντως πως τα έξοδα μετακινήσεων των αθλητριών είναι μεγάλα και δεν καλύπτονται εξ΄ ολοκλήρου από τους αρμόδιους φορείς. Στο παρελθόν συμπολίτες μας επιχειρηματίες έχουν ενισχύσει ανάλογες προσπάθειες. Ελπίζουμε και σε αυτήν την περίπτωση να γίνει κάτι ανάλογο, διότι το αξίζουν τα κορίτσια μας…