Μπασκέτες χωρίς προστατευτικά καλύμματα στους κορμούς τους

Λάβαμε από συμπολίτη μας το παρακάτω κείμενο με φωτογραφίες που αφορούν τις μπασκέτες και τα προστατευτικά στους κορμούς τους για να μην χτυπούν όσοι παίζουν, όπως επίσης και στα κολωνάκια του δημοτικού φωτισμού που υπάρχουν στον ίδιο χώρο:

“Καλημέρα.

Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος, από χώρο αθλοπαιδιών στο Νέο Κόσμο…

Παρατηρήστε τα προστατευτικά για την προφύλαξη των παιδιών από τυχόν χτυπήματα στην μπασκέτα, όπως επίσης και στις κολώνες φωτισμού, πέριξ του γηπέδου!!!!!

Για αποφυγή ατυχημάτων σαν του μακαρίτη του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, να υπάρχουν προστατευτικά καλύμματα !!!

Δυστυχώς, όμως στην Αγία Βαρβάρα δεν λαμβάνονται καθόλου τέτοια μέτρα προφύλαξης για τα παιδιά και γενικά για τους αθλητές!

Γι αυτό το λόγο έχουν νομοθετηθεί προδιαγραφές που θα πρέπει να τηρούνται καθώς επίσης υπάρχουν οργανισμοί και αρμόδιοι για πιστοποιήσεις!!!!”

Σ. “Π”: Για το θέμα αυτό η εφημερίδα μας είχε γράψει παλαιότερα, αλλά ο δήμος δεν θεώρησε φαίνεται δικαιολογημένες τις ανησυχίες μας και δεν έχει φροντίσει να τοποθετήσει τέτοια προστατευτικά καλύμματα στις μπασκέτες…

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ενδεικτικές από σχολικούς χώρους της πόλης μας με γηπεδάκια μπάσκετ και με τις μπασκέτες χωρίς κανένα προστατευτικό κάλυμμα.

Είναι από τα προαύλια των Α Δημοτικού σχολείου, του Α Λυκείου και του Γ Γυμνασίου.