Ο αγιασμός της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ σε κλίμα ενθουσιασμού για την πορεία της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο

Σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα ο αγιασμός της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Παρόντες οι κ.κ. Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας Βασίλης Βόσσος, ο Αντιδήμαρχος Θοδωρής Βασιλάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάγκας Μιχάλης, Μπαντούνα Σταυρούλα και Δημήτρης Δεδεγκίκας.

Παρών επίσης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιάννης Λοβέρδος, μέλη της διοίκησης της ομάδας, φίλοι της ΑΠΕ και γονείς αθλητών των Ακαδημιών της ομάδας.

Τους αθλητές και τους παρισταμένους χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες τους ευχόμενοι τα καλύτερα στην ομάδα για την καινούργια αγωνιστική περίοδο οι κ.κ. Βόσσος, Βασιλάκος και Λοβέρδος.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Μπίκος ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες ζητώντας τους να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ αλλά και την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού γενικότερα, μέσα από τις ακαδημίες της.

Μετά τον αγιασμό σε συζητήσεις που έγιναν σε διάφορα “πηγαδάκια” συζητήθηκαν διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο του γηπέδου, ενώ κυριάρχησε το θέμα των προβολέων του γηπέδου που χρειάζονται ενίσχυση, οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας και τρόποι εξεύρεσης χρημάτων κ. ά.