Στα όρια του απροχώρητου έφτασε πλέον το θέμα με το έργο στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού

Στα όρια του απροχώρητου έφτασε πλέον το θέμα με το έργο στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού, απέναντι από την πλατεία του “ΛΙΘΟΥ”.

Το έργο είναι ολοκληρωμένο απ΄ ότι δείχνει και πλέον από την χρήση φθείρεται, αλλά εγκαίνια δεν πραγματοποιούνται και οι πόρτες του παραμένουν ερμητικά κλειστές.

Βεβαίως οι κλειστές πόρτες δεν είναι ικανές να κρατήσουν έξω τα άτομα που καθημερινά, πηδώντας τα κάγκελα, μπαίνουν μέσα και παίζουν.

Ένα έργο το οποίο ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019 και επρόκειτο να παραδοθεί τον Ιανουάριο του 2020, 38 μήνες αργότερα δεν έχει εγκαινιασθεί ακόμα, για να δοθεί σε χρήση στον κόσμο.

Ποιος να το φανταζόταν ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Βεβαίως παλαιότερα υπήρχαν σχόλια πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιούνταν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά ποιος να τα πίστευε αυτά.

Γεγονός πάντως είναι, πως πλέον δεν υπάρχει “δικαιολογία” για περαιτέρω καθυστέρηση και η αναφορά ή προσπάθεια επίρριψης ευθυνών σε τρίτους, όταν η σημερινή  διοίκηση του δήμου, τον Ιούλιο ανακοίνωσε πως ήταν θέμα ημερών, τότε, η ολοκλήρωση του έργου. 

Τώρα έχουμε Σεπτέμβριο και ακόμα περιμένουμε μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία ας αντικατασταθούν τα δενδράκια που έχουν ξεραθεί στο έργο, στην πλευρά της οδού Θεμιστοκλέους και γράφαμε σχετικά πριν εβδομάδες.

Βλέπεται το έργο δεν έχει παραδοθεί και χρειάζεται ήδη συντήρηση…

Ας ανοίξουν επίσης οι πόρτες τουλάχιστον, μην πέσει κανένας και “γκρεμοτσακιστεί” από το σκαρφάλωμα στο κιγκλίδωμα για να μπει στον χώρο…

Μην ξεχνάμε βεβαίως και την κατασκευή ράμπας στο πεζοδρόμιο της πλευράς του “ΛΙΘΟΥ”, απέναντι από εκείνη που έχει κατασκευαστεί στο πεζοδρόμιο του έργου, με τη διαγράμμιση φυσικά και της ανάλογης διάβασης πεζών…