Ο Θόδωρος Βασιλάκος καταγγέλει τον Γεωργιαννάκη πως είναι πλέον Δημοτικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Καπλάνη

Το είδαμε και αυτό!!!

Τετάρτη 5 το απόγευμα είχαμε Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση τού προϋπολογισμού.

Ένας προϋπολογισμός φτωχός – λίγος – ένας προϋπολογισμός του 1970 και ακούστε, ολη η αντιπολίτευση τον καταψήφισε και ο κ.  Γεωργιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ τον βρήκε “τέλειο”.

Έχουμε καταλάβει πλέον τη σχέση του Γεωργιαννάκη με τον Καπλάνη και καταγγείλαμε επώνυμα τη Δημοτική Αρχή, ότι βρίσκει τρόπους να επιβιώνει όπως τα χταπόδια, χωρίς να σκέφτεται την λύση των προβλημάτων που κτυπαει καθημερινά την πορτα των συνδημότων μας. 

Μόνο πολιτική και “φούμαρα” λενε στα Δημοτικά Συμβούλια ολοι οι εμπλεκόμενοι της διοίκησης και οχι μόνο.

Πραγματικά είμαστε όλοι για κλάματα σε αυτό το Δημ. Συμβούλιο παρωδία.

Όταν όλα τα προηγούμενα χρόνια τόνιζε η ελάσσων αντιπολίτευση και καταψηφιζε τον προϋπολογισμό, λέγοντας διάφορα τερτίπια, μας βάζει σε σκέψεις και κλείνοντας μάλλον “πονηρα” το μάτι στον Καπλάνη και δηλώνοντας του, χωρίς ίχνος ντροπής, έχεις ακόμη μία ψήφο στα Δημ. Συμβούλια να περνάς τα πάντα, προχώρα είμαι πλέον και εγω σύμβουλός σου, χωρίς στην ουσία έλεγχο αφού ανήκω στο κόμμα που κυβερνά και εσύ έχεις “σκύψει” το κεφάλι στις ορέξεις του κόμματος μου.

Εύχομαι ως Έλληνας τα πράγματα να αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο,πράγμα δύσκολο.

Θα πω αυτό που είπε ο Πρωθυπουργος “όταν τα σκυλιά ουρλιάζουν, το καραβάνι προχωραει” και θα μου επιτρέψετε να απαντήσω με έναν τίτλο έργου “Χορεύοντας με τους Λύκους” κύριοι κυβερνώντες.

Βασιλάκος Θεόδωρος