Στον καθιερωμένο  αγιασμό  για την έναρξη της σχολικής χρονιάς  παρευρέθηκε η “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-9-2022

Στον καθιερωμένο  αγιασμό  για την έναρξη της σχολικής χρονιάς  παρευρέθηκαν σήμερα  σε σχολεία  της πόλης μας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», Σταυρούλα Μπαντούνα και Βασίλης Δεδεγκίκας καθώς και τα μέλη της παράταξης  Μαρία Παπαδάκου και Πένυ Παπαδάκη.

Η  Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κα Σταυρούλα Μπαντούνα, μιλώντας στους μαθητές των σχολείων που επισκέφτηκαν και έλαβε το λόγο,  ανέφερε την αυτονόητη  απαίτηση  μαθητών,  εκπαιδευτικών και γονέων για ένα ασφαλές,  σύγχρονο  και συνεργατικό  σχολείο για όλους.

Τόνισε δε, ότι το  σχολείο είναι χώρος ελευθερίας, χώρος επένδυσης στον Άνθρωπο,  χώρος όπου πρέπει να παρέχονται  οι δυνατότητες στα παιδιά  μας να αξιοποιήσουν τις κλίσεις,  τα ταλέντα τους και  να εξελίξουν την προσωπικότητά τους.

Παραφωνία αποτέλεσε η στάση της διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου κας Αλεξάνδρας Φέγγη, η οποία, ακολουθώντας τα βήματα του κου Μίχου, αρνήθηκε να δώσει το λόγο στην κα Μπαντούνα,  που εκπροσωπούσε τον επικεφαλής της παράταξης κο Μιχάλη Γιάγκα, για να ευχηθεί στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τη νέα σχολική χρονιά.

Ως «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και θα είμαστε ενεργοί  και συνεπείς συμμέτοχοι στην επίλυση  όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται.