Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας από συμπολίτευση και Γεωργιαννάκη…

Με μοναδική θετική ψήφο από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αυτήν του κ. Γιώργου  Γεωργιαννάκη (ΣΥΡΙΖΑ), ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας για το έτος 2016, από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.

Φυσικά υπερψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης, ενώ οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης καταψήφισαν την πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Χαρακτηριστικό της αιτιολογίας του κ. Γεωργιαννάκη για την υπερψήφιση του προϋπολογισμού ήταν πως αυτός δεν είναι πλασματικός όπως τα προηγούμενα χρόνια…

Ο προϋπολογισμός προβλέπει τα έσοδα – έξοδα να φθάσουν στο ποσόν των 11.840.000 ευρώ.

Από το ποσόν αυτό τα 7.5 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν για λειτουργικά έξοδα του Δήμου και μόλις περίπου 4.5 εκατ. για έργα.

Η Δημοτική Αρχή χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό εφικτό με δεδομένα τα οικονομικά μεγέθη και την πραγματικότητα που υπάρχει, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση (με εξαίρεση τον κ. Γεωργιαννάκη που τον υπερψήφισε) τον θεωρεί αντιαναπτυξιακό, χωρίς προοπτική και έργα που είναι απαραίτητα να γίνουν στην πόλη μας για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της.