Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι που μένουν στην γέφυρα της Στέφανου Σαράφη, αλλά ο δήμος δεν ανταποκρίνεται σε αίτημά τους…

Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι που μένουν στην γέφυρα της Στέφανου Σαράφη και τα σπίτια τους είναι χαμηλότερα από αυτήν, είναι γνωστό στο δήμο, αλλά δεν έχει δοθεί η αρμόζουσα προσοχή και λύση.

Υπάρχει είσοδος και σκαλοπάτια από την οδό Ανδρέου Δημητρίου που εξυπηρετεί τους κατοίκους για να πηγαίνουν στα σπίτια τους, αλλά οδηγούν επίσης και σε κενά που υπάρχουν και σχηματίζουν τσιμεντένιους στεγασμένους χώρους κάτω από τη γέφυρα.

Κάθε βράδυ σχεδόν, τους χώρους αυτούς, επισκέπτονται διάφορα άτομα και γίνεται το “έλα να δεις”.

Από χρήση ναρκωτικών, καταφύγιο ζευγαριών για σε σεξουαλικές περιπτύξεις, έως και για χρήση τουαλέτας για τις ανάγκες τους.

Καθημερινά οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να μαζεύουν σύριγγες από χρήση ναρκωτικών, προφυλακτικά, ακαθαρσίες και κάθε είδους σκουπίδια και να καθαρίζουν τους χώρους.

Ζητούν από το δήμο να τοποθετηθεί κάποια περίφραξη για να μην γίνεται η είσοδος στους χώρους αυτούς από διάφορα άτομα που βρίσκουν καταφύγιο για τις ορέξεις και επιθυμίες τους, αλλά έως τώρα το αίτημά τους δεν έχει βρει ανταπόκριση…