Συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, εμφανίστηκε στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και έπλυνε το οδόστρωμα…

Γράφαμε προχθές σχετικά με την τραγική κατάσταση που άφησε πίσω της η ΕΥΔΑΠ, μετά από επισκευή βλάβης στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και προτείναμε να καλεστεί η Εταιρεία Υδάτων για να καθαρίσει και να πλύνει τον δρόμο.

Γράφαμε συγκεκριμένα:

“Οι βλάβες στο δίκτυο παροχής νερού της ΕΥΔΑΠ είναι πλέον πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στους δρόμους της πόλης μας.

Η εταιρεία υδάτων έρχεται επισκευάζει τις βλάβες σκάβοντας τους δρόμους και φεύγοντας αφήνει πίσω της μια τραγική κατάσταση.

Παρ΄ ότι μαζεύει τα μπάζα από τα σκαψίματα, τα υπολείμματα από τα χώματα, δημιουργούν μια θλιβερή εικόνα και σκληρή πραγματικότητα για τους κατοίκους.

Χώματα και πετραδάκια γεμίζουν το οδόστρωμα και οι κάτοικοι βγαίνουν με τα λάστιχα τους καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες νερού για να τους καθαρίσουν.

Πρόσφατα είναι τα παραδείγματα στις οδούς Μαντινείας και Ψηλορείτη με τελευταίο αυτό της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

Οι κάτοικοι απευθύνονται στο δήμο για να στείλει την υδροφόρα του να πλύνει το οδόστρωμα, αλλά δεν βρίσκουν πάντα ανταπόκριση στο αίτημα τους.

Μήπως ο δήμος να ζητήσει από την ΕΥΔΑΠ να καθαρίζει σωστά τους δρόμους πλένοντάς τους, όταν τελειώνει την όποια επισκευή”.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση είδαμε η πρόταση μας να παίρνει σάρκα και οστά και συνεργείο της ΕΥΔΑΠ, να εμφανίζεται στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και να πλένει το οδόστρωμα, όπως μας ενημέρωσε συμπολίτισσά μας.

Τόσο απλό, όσο το αυγό του Κολόμβου…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!