Κενός πολιτιστικών εκδηλώσεων ο δήμος μας τη διάρκεια του Αυγούστου – Εν αναμονή, για τις “Γιορτές Πόλης 2022”

Κενός πολιτιστικών εκδηλώσεων ο δήμος μας τη διάρκεια του Αυγούστου, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάποια εκδήλωση, έως τώρα.

Ούτε Καραγκιόζης, ούτε οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου και της Δραματικής Σχολής, δεν προγραμματίστηκαν να παρουσιάσουν κάτι στην πόλη μας, τον καυτό αυτό μήνα, αφού τον Ιούλιο, σήκωσαν το βάρος των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου.

Οι ελπίδες όλων μας πάντως στρέφονται στον Σεπτέμβρη με τις δροσιές αλλά και χώρους και σημεία της πόλης μας, στα οποία ο δήμος δεν παρουσίασε τίποτα τον Ιούλιο.

Γράφαμε προ εβδομάδων πως ο δήμος “οφείλει”, τιμώντας τον Ιάκωβο Καμπανέλλη, να πραγματοποιήσει μια καλή πολιτιστική εκδήλωση στα Νταμάρια, στον χώρο που ανήκει στο δήμο και παλαιότερα είχε ανακοινωθεί πως σε αυτόν θα λειτουργήσει το Ανοικτό Θέατρο της πόλης μας, το οποίο θα φέρει και το όνομά του.

Επίσης μια μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στον μεγάλο Μανώλη Αγγελόπουλο, είναι επιβεβλημένη και την ζητούν εκατοντάδες συμπολίτες μας από πέρσι, όταν στις  εκδηλώσεις “ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 2021”, “αγνοήθηκε”, προκαλώντας αντιδράσεις.

Υπενθυμίζουμε πως η εφημερίδα μας, πρώτη είχε κάνει αναφορά στην παράλειψη αυτή και ζητούσε την πραγματοποίηση τέτοιας εκδηήλωσης.

Όσον αφορά την εκδήλωση για τον Καμπανέλλη στα Νταμάρια την βλέπουμε “χλωμή” για διάφορους λόγους και διότι δεν έχει γίνει κάποια προεργασία στο χώρο, όλο αυτό το διάστημα. Χρόνος όμως υπάρχει.

Εκείνη όμως για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, πρέπει να γίνει…

Βεβαίως υπάρχουν κι άλλα καλλιτεχνικά σχήματα, θεατρικά, μουσικά, διασκεδαστικά που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε ένα  πολιτιστικό πρόγραμμα, στα πλαίσια των “ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΟΛΗΣ 2022″…