Δωρεάν Rapid test στο Αιγάλεω – Στο δήμο μας ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ!!!

Όλο το προηγούμενο διάστημα διαβάζαμε σε δελτία τύπου του δήμου μας πως:

“Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο δήμος μας διεκδίκησε σθεναρά και πέτυχε τη δημιουργία Σταθερού Σημείου διενέργειας Δωρεάν Rapid Test, κάθε Πέμπτη στο Α’ ΚΑΠΗ του δήμου μας, στην οδό Καλαντζάκου αρ. 7.

Οι ενέργειές μας ήταν αποτέλεσμα αιτημάτων γονέων μαθητών της σχολικής κοινότητας της πόλης μας και πολιτών  της περιοχής μας, που χρειάζεται να κάνουν  rapid test, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά”.

Την περασμένη εβδομάδα όμως με ανακοίνωσή του ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Μίχος μας ενημέρωνε πως ο ΕΟΔΥ σταματάει τα Rapid Test τον Ιούλιο, μάλιστα σε μία περίοδο που ο κορονοϊός κάνει θραύση!!!

Πως γίνεται ο ΕΟΔΥ να σταματάει τα Rapid Test τον Ιούλιο, αλλά στο δήμο Αιγάλεω να συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, ακόμα και σήμερα;

Μήπως η στάση του δήμου μας δεν ήταν ιδιαίτερα σθεναρή και μας αψηφούν εκεί στον ΕΟΔΥ;

Δωρεάν rapid tests στο Δήμο Αιγάλεω – Πέμπτη 14 Ιουλίου

Ο Δήμος Αιγάλεω σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα πραγματοποιήσει δωρεάν rapid tests την Πέμπτη 14 Ιουλίου από τις 09:30 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, στο πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου). Οι πολίτες που ενδιαφέρονται θα πρέπει να προσέλθουν στον χώρο τηρώντας αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, έχοντας μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ.