Απολογισμός της δημοτικής αρχής, με συκοφαντίες κατά της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, από τον κ. Μίχο

Απολογισμός του έργου της δημοτικής αρχής πραγματοποιήθηκε εχθές βράδυ, στο σινε ΠΑΝΘΕΟΝ, για τα δύο πρώτα χρόνια της διοίκησής της.

Ο δήμαρχος κ. Μίχος ξεκινώντας τον απολογισμό αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της εφημερίδας μας που αφορούσε τη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ, στο οποίο αναφέραμε πως δόθηκαν σε συμπολίτες μας ληγμένα αλεύρια, από τον Φεβρουάριο του 2022, χαρακτηρίζοντάς το ΣΤΗΜΕΝΟ, για να βλάψει τη δημοτική αρχή και πως θα απολογηθούμε γιαυτό.

Ενημερώνουμε τον κ. Μίχο πως συσκευασίες με ληγμένα αλεύρια μας δόθηκαν από συμπολίτες μας, τα οποία μας διαβεβαίωσαν πως τα παρέλαβαν την 1η Ιουλίου από την π. ΒΙΟΧΡΩΜ, και τα έχουμε στα χέρια μας.

Επειδή ανέκαθεν η  τακτική της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ήταν ενάντια στα δικαστήρια, τα εξώδικα κλπ, τον καλούμε να πάρει πίσω τη συκοφαντική αυτή κατηγορία και ας απευθυνθεί όπου νομίζει.

Το ρεπορτάζ μας είναι αληθινό, βασίζεται σε μαρτυρίες συμπολιτών μας και οι συσκευασίες αλευριού, που κατέχουμε από εκείνους, επίσης υπαρκτές.

Όσον αφορά τον απολογισμό που έγινε από τον κ. Μίχο, αυτή κράτησε δύο ώρες και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα.

Αμέσως μετά ξεκίνησαν τις ομιλίες τους οι αντιδήμαρχοι του, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες της αντιπολίτευσης που θέλησε να πάρει τον λόγο και δεν της δόθηκε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.