Συνεχίζονται τα προβλήματα με την αλλαγή κατεύθυνσης της Ανδρέου Δημητρίου

Προ μηνών ο δήμος με την προτροπή της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, άλλαξε τη φορά του μονόδρομου Ανδρέου Δημητρίου από την Καραολή έως την Ελευθερίου Βενιζέλου και από κάθοδος προς την κεντρική μας λεωφόρο, την έκανε άνοδο.

Από την πρώτη στιγμή αυτής της αλλαγής κατεύθυνσης της οδού, υπήρξαν διαμαρτυρίες όχι μόνο των κατοίκων του συγκεκριμένου δρόμου, αλλά και των οδηγών οι οποίοι κατευθύνονται στην κεντρική μας λεωφόρο και αναγκάζονται να διασχίσουν μεγάλη απόσταση για να βρεθούν σε κάποια άλλη κάθοδο.

Ιδιαίτερα τη Δευτέρα που γίνεται λαϊκή στην οδό Αθανασίου Διάκου και ο δρόμος κλείνει, δεν υπάρχει κάθοδος προς την κεντρική μας λεωφόρο για δέκα δρόμους.

Από την Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Λυκούργου όλοι οι δρόμοι είναι άνοδοι.

Ο Δήμος όταν υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων, ανακοίνωσε πως θα επανάφερε την φορά σύντομα όπως υπήρχε πάντα και θα προωθούσε τη σκέψη για τοποθέτηση φαναριών στη διασταύρωση Ανδρέου Δημητρίου και Βενιζέλου.

Τόσους μήνες μετά δεν έχει γίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο από τα ανακοινωθέντα…

Αποτέλεσμα ορισμένοι οδηγοί να παραβιάζουν τα σήματα και να κατεβαίνουν την Ανδρέου Δημητρίου, δημιουργώντας προβλήματα όταν συναντιόνται με όχημα που ανεβαίνει…