Κωνσταντίνος Παϊτέρης: “Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα”

“Η λαϊκή ρήση λέει “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται”.

Πρόσφατα συστάθηκε το νέο συντονικό όργανο της Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ –  ΚΙΝΑΛ της Αγίας Βαρβάρας.

Πράγμα που με κάνει να σεβαστώ και να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλη τα μέλη του συντονιστικού οργάνου και ιδιαίτερα στον νέο Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ .

Δυστυχώς όμως, όπως αναφέρω και παραπάνω “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” τα πράγματα όπως δείχνουν δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά.

Αποκαλυπτικό είναι το δημοσίευμα αμειβομένου συνεργάτη του κ. Δημάρχου.

Απέδειξε από την πρώτη στιγμή το σκοπό που ασχολήθηκε αυτός και η παρέα του με την τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Ο έμμισθος συνεργάτης που ανέλαβε συντονιστής το δήλωσε ξεκάθαρα, δεν τον ενδιαφέρει ο ρόλος που πρεσβεύει ο Γραμματέας μιας Πολιτικής Οργάνωσης, να ενώσει και να προωθήσει τις ιδέες και τις αξίες ενός πολιτικού χώρου, το όλο ΠΑΣΟΚ αλλά η στήριξη ενός προσώπου.

Κατηγορεί αυτούς που έμειναν στο κόμμα τα πέτρινα χρόνια όταν το ποσοστό του ήταν στο 4%. Αυτούς που κράτησαν το ΠΑΣΟΚ όρθιο και πάλευαν μόνοι τους για ιδανικά και αξίες και εξυμνεί αυτούς που το πήγαν στο 4% τους γυρολόγους της πολιτικής. Αυτούς που όταν είδαν ότι δεν έχουν πλέον να κερδίσουν κάτι από τον χώρο που τους έκανε σπουδαίους, ανατίναξαν τις γέφυρες και έψαχναν εναγωνίως άλλη στέγη.

Κατηγορεί για ιδιοτέλεια όσους παρέμειναν στο χώρο χωρίς να προσδοκούν τίποτα και εκθειάζει αυτούς που μόλις μυρίστηκαν ανάκαμψη και οφέλη έτρεξαν να πάρουν πρώτοι και πρώτη θέση στην μοιρασιά.

Αντί να αγωνιστεί για τις αρχές και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δηλώνει ευθαρσώς ότι ο σκοπός του είναι να τιμήσει τον εργοδότη του.

Η ημιμάθεια είναι χειρότεροι από την αμάθεια. Όλοι στην Αγία Βαρβάρα γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Ιστορία του ΠΑΣΟΚ στην πόλη μας ήταν ο αείμνηστος  Κουντούρης Αντώνης γνωστός για το Πάθος, τις ιδέες του και τις αξίες του, που συσπείρωνε τον κόσμο και όχι τον δίχαζε όπως κάνετε εσείς σήμερα.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, καθώς και η τοπική οργάνωση της Αγίας Βαρβάρας είναι για όλο τον κόσμο που πιστεύει αυτόν το πολιτικό χώρο και όχι για μια μερίδα πολιτών.

Δεν ήταν και δεν θα αποτελέσει ποτέ το μαγαζάκι κάποιου ή κάποιων.

Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα για τις προθέσεις τους και κατηγορούν τους άλλους για αυτό και για αυτά που αυτοί κάνουν.

Αγαπητέ και Αγαπητοί που ήσασταν τόσα χρόνια;

Με εκτίμηση
Παϊτέρης Κωνσταντίνος”