Φονικό στην πόλη μας – Συγκεχυμένες οι πληροφορίες

Φονικό συνέβη πριν λίγη ώρα στην οδό Γορτυνίας στην πόλη μας.

Όλα ξεκίνησαν, το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας αλλοδαπός τσακώθηκε με τον Έλληνα ιδιοκτήτη του διαμερίσματος όπου διαμένει, γιατί ο πρώτος χρωστούσε ενοίκια.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος είναι αιγυπτιακής υπηκοότητας, 38 ετών, τηλεφώνησε μετά τις 21:00 στην Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έχει σκοτώσει συγγενή της συζύγου του, ο οποίος μπήκε να κλέψει στο σπίτι του στην οδό Γορτυνίας.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ήταν πολύ έντονος και τελικά, ο ενοικιαστής πήρε έναν σιδερολοστό και χτύπησε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr.

Στη συνέχεια, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και ανέφερε ότι τραυμάτισε τον άνδρα, ζητώντας να σπεύσει στο σημείο ένα ασθενοφόρο.

Οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή, συνέλαβαν τον φερόμενο σαν δράστη. Ο ιδιοκτήτης, που ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασαν οι αρχές στο σημείο, ήταν συγγενής της γυναίκας του ενοικιαστή, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Το θύμα με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει κάθε πρόσβαση πλησίον του σπιτιού στο οποίο συνέβη το συμβάν και στο εσωτερικό του κρατείται ο φερόμενος σαν δράστης, ο οποίος ήταν εκείνος που κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε το γεγονός.

Οι πληροφορίες αυτήν την στιγμή είναι πολλές αλλά συγκρουόμενες μεταξύ τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι Αιγύπτιος στην καταγωγή και σκότωσε τον ξάδελφο της γυναίκας του, μέσα στο σπίτι του.

Για κάθε νεότερο θα σας ενημερώνουμε.