Φτωχό και τσουρούτικο το πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου για τον Ιούλιο που διανύουμε…

Παραστάσεις θεάτρου σκιών (Καραγκιόζη) έξι το σύνολο να πρωτοστατούν, τρεις συναυλίες με τραγούδια pop, disco & επιτυχίες του κινηματογράφου από τη σχολή Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου, τρεις λαϊκές βραδιές με την ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου, δύο παραστάσεις από τη Δραματική Σχολή του Δήμου και μία ακόμα στο σινέ “ΠΑΝΘΕΟΝ”, περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του δήμου για τον Ιουλίου.

Οι εκδηλώσεις, σε σύγκριση με άλλους δήμους μειονεκτούν.

Μπορεί να προσφέρουν κάποια διέξοδο, αλλά είναι φτωχές και τσουρούτικες.

Αυτό δεν σημαίνει πως οι σπουδαστές του Ωδείου ή της Δραματικής Σχολής δεν είναι ικανοί να διασκεδάσουν τον κόσμο, χρειαζόταν όμως, από τις δεκαπέντε εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες, οι δύο – τρεις να ήταν υψηλότερου επιπέδου…

Κρίμα!!! Πάλι οι συμπολίτες μας θα “μεταναστεύσουν” στους γύρω δήμους για να δουν κάτι ποιοτικότερο που το αξίζουν, μετά από τρία χρόνια κλεισούρας, οικονομικής στενότητας και “ασφυξίας”.

Ξεκινούν την Τρίτη 5 Ιουλίου με Καραγκιόζη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ολοκληρώνονται πάλι με Καραγκιόζη στην πλατεία του Προφήτη Ηλία στις 28 τρέχοντος μηνός.

Σημειώνουμε πως δεν έχει προγραμματιστεί καμία εκδήλωση για τις περιοχές πλησίον του ‘Αλσους ΜΗΤΕΡΑ και από τις δύο πλευρές του (σχολικό συγκρότημα – Περικλέους), του Άλσους ΕΙΡΗΝΗ (Σιντριβάνι), της πλατείας Νέας Γενιάς, της πλατείας Δημοκρατίας και αλλού, ενώ σε άλλους χώρους έχουν προγραμματιστεί δύο και τρεις εκδηλώσεις.

Δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρξουν άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του Αυγούστου ή τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν θα ήταν άσχημο να δίνονταν μια καλή συναυλία ή θεατρική παράσταση στα Νταμάρια, για συμβολικούς και όχι μόνο λόγους…

Το θετικό από αυτές τις εκδηλώσεις είναι, πως διάφοροι υπαίθριοι χώροι θα καθαριστούν και θα είναι ευπαρουσίαστοι τις ημέρες εκείνες…

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!