ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη χθεσινή του εκδήλωση στην πόλη μας, υπογραμμίστηκε η πίστη για ανάδειξη μιας κυβέρνησης φιλολαϊκής, δημοκρατικής, προοδευτικής

Συνάντηση, συγκέντρωση, μάζωξη, όπως και να ονομάσει κανείς τη χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση Αγίας Βαρβάρας, στο αίθριο του Κέντρου Λόγου και Τέχνης, ήταν πετυχημένη.

Κυρίως όμως αυτό που συνέβη ήταν αντάμωμα διαφορετικών γενιών με κοινό στόχο, την ανάδειξη μετά τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, μιας κυβέρνησης φιλολαϊκής, δημοκρατικής, προοδευτικής.

Η ελπίδα, το όραμα και η πεποίθηση ήταν χαραγμένα στα πρόσωπα όλων και στις ματιές διέκρινες την αποφασιστικότητα να ανατραπεί η σημερινή κυβέρνηση, που χρεώνεται με τη χειρότερη αντιλαϊκή πολιτική που έχει εμφανιστεί στη χώρα μας, εδώ και δεκαετίες και αυτό τονίστηκε επανειλημμένα από τους ομιλητές .

Οι Τασούλα Πετράκου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χαρά Καφαντάρη, Δημήτρης Βίτσας και Ρένα Δούρου στις σύντομες ομιλίες τους απέφυγαν τις κορώνες, τις κραυγές και τις φράσεις που συνήθως χρησιμοποιούν οι πολιτικοί και με απλά παραδείγματα υπενθύμισαν στο ακροατήριο το τι συμβαίνει στη χώρα μας.

Η ακρίβεια στην ενέργεια, στα καύσιμα, στο σούπερ μάρκετ και στις καθημερινές συναλλαγές των πολιτών αυτής της χώρας, είναι σε όλους μας γνωστά, τόνισαν. 

Η αποτυχημένη και επικίνδυνη πλέον εξωτερική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση επίσης πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, υπογράμμισαν.

Αυτό που χρειάζεται είναι ενότητα, πίστη και αγώνας ώστε η σημερινή κυβέρνηση να γίνει μια παλιά οδυνηρή ανάμνηση, δήλωσαν.

Παρών στην εκδήλωση και ο τ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως σε αυτοδιοικητικά θέματα και ζητήματα, στη αδιαφάνεια και στην κοινωνική πολιτική που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα και είναι αρνητική.

Μετά το πέρας των σύντομων ομιλιών οι παρευρισκόμενοι σχημάτισαν πηγαδάκια, επισκέφτηκαν το μπουφέ που υπήρχε και υπήρξε χαλαρότερη αλλά πολύ πιο ανοικτή κουβέντα εφ΄ όλης της ύλης…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Μία ιδιαίτερη, πολύ πετυχημένη, εκδήλωση πραγματοποίησε  η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αγίας Βαρβάρας, στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης, την Παρασκευή το βράδυ.
Μία εκδήλωση γνωριμίας των παλιών με τα νέα μέλη,  που γράφτηκαν στην οργάνωση κατά τις εκλογές της 15ης Μαϊου. Παρά το γεγονός ότι η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω διακοπών, καλοκαιριού, covid κλπ. δεκάδες μέλη συγκεντρώθηκαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις.
Οι παρεμβάσεις των βουλευτών Δημήτρη Βίτσα, Χαράς Καφαντάρη, Παναγιώτη Κουρουμπλή καθώς και του μέλους της Π.Γ. Ρένας Δούρου στάθηκαν στην ανάγκη συμμετοχής και κινητοποίησης όλων για την άμεση πολιτική αλλαγή προκειμένου να φύγει η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Την εκδήλωση άνοιξε η συντονίστρια της Οργάνωσης Τασούλα Πετράκου ενώ σύντομη παρέμβαση έκανε και ο Γιώργος Καπλάνης.
Παραυρέθηκαν η Κατερίνα Κνήτου, μέλος Π.Γ, τα μέλη της Κ.Ε  Πάνος Ρήγας, ο Γιώργος Μπουγελέκας,  η Μάγδα Ρωμανέα η  Ανδρομάχη Καραγιαννίδου καθώς και ο Κώστας Κάβουρας, συντονιστης Ν.Ε. Δυτικής Αθήνας.