Αθλητής της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, από εχθές ο Γιώργος Κατσικογιάννης – Δηλώσεις στην “Π” Μπίκου και ποδοσφαιριστή

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ εχθές το απόγευμα.

Αθλητής της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, είναι πλέον ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής Γιώργος Κατσικογιάννης.

Ο 33χρονος μέσος, με την αξιόλογη παρουσία  σε επίπεδο SUPER LEAGUE 1, αλλά και στις άλλες εθνικές κατηγορίες,  από αυτή τη σαιζόν θα φοράει τη φανέλα και θα αγωνίζεται μετά χρώματα της ΑΠΕ.

Παίκτης με ποιότητα και τεράστια εμπειρία, είναι από εκείνους που κάθε προπονητής θέλει να έχει στην ομάδα του.

Είναι η πρώτη μεταγραφική επιτυχία της ΑΠΕ, με το νέο της Πρόεδρο κ. Γιώργο Μπίκο, ο οποίος είχε δηλώσει όταν ανέλαβε τον περασμένο Μάρτιο τα ηνία της ομάδας, θέλει να κάνει την ΑΠΕ πρωταγωνιστική στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κ. Μπίκος Γιώργος με ευκαιρία την απόκτηση του Γιώργου Κατσικογιάννη, μας έστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση:

“ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ. ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ.”

Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής της ΑΠΕ Γιώργος Κατσικογιάννης, με ευκαιρία την μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, μας έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω το πρόεδρο κύριο Μπίκο, το κύριο Γιαννόπουλο, το προπονητή κύριο Κουνάδη και όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας.

Οσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο, δε μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια, ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα προσπαθήσουμε όλοι να πάμε αυτόν τον πολύ ιστορικό σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται με τη βοήθεια των φιλάθλων μας”!