Γαβρίλος Αλεξάκης: “Γιατί από το ξεκίνημα της πόλης μας σαν Δήμος δεν είχαμε και δεν αποκτήσαμε ποτέ δημόσια καταστήματα και υπηρεσίες;”

Επειδή είναι καλό να λέμε και κάποια στιγμή τα πράγματα με το όνομα τους, ας μας πουν κάποιοι ή κάποιος που γνωρίζει γιατί από το ξεκίνημα της πόλης μας σαν Δήμος δεν είχαμε και δεν αποκτήσαμε ποτέ δημόσια καταστήματα και υπηρεσίες όπως :

Εφορία, ΕΥΔΑΠ,ΟΤΕ,ΔΕΗ, Κτηματολόγιο, ΙΚΑ γραφεία παροχής, υποθηκοφυλάκειο, πολεοδομία, στην μόρφωση ΕΠΑΛ, ΙΕΚ, ΤΕΙ, και στην κάτω Αγία Βαρβάρα και πιο βασικά όπως: λύκειο, συγκοινωνία, ΚΕΠ, ιατρεία (και αυτά όλα με μια μικρή αναδρομή στο μυαλό μου μπορεί να υπάρχουν πολλές ακόμη ελλείψεις που μου διαφεύγουν).

Και όχι μόνο δεν αποκτήσαμε τις παραπάνω υπηρεσίες αφαιρέθηκαν και οι υπόλοιπες όπως: Τράπεζες, νοσοκομείο, ΙΚΑ ιατρεία, τροχαία (αν και δεν θυμάμαι να είχαμε ποτέ τμήμα Τροχαίας), και το ταχυδρομείο υπολειτουργεί και κάποια στιγμή θα κλείσει δεν θα γλυτώσει κι αυτό.

Υγ1. Τελικά δεν μπορώ να καταλάβω αποτύχαμε σαν Δήμος η δεν επιτύχαμε ποτέ; Δεν νομίζω να μπορεί να απαντήσει κανείς με σιγουριά σε αυτό το ερώτημα.

Υγ2. Αλήθεια έχετε πάει σε όμορους δήμους να ζητήσετε κάποια παροχή που δεν έχουμε εμείς σαν Δήμος και αναγκαστικά μας εξυπηρετούν εκεί, πως κοιτάζουν οι υπάλληλοι του εκάστοτε Δήμου όταν λες Αγία Βαρβάρα;

Γαβρίλος Αλεξάκης