Αν ξεσπάσει φωτιά στο ρέμα της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, όλες οι άλλες θα θυμίζουν πικ – νικ…

Η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα προς Τετάρτη και έκαψε δεκάδες στρέμματα χαμηλής βλάστησης στο Σχιστό Κορυδαλλού, όπως και εκείνη που προ εβδομάδων έκαψε ακαθάριστο από ξερά χόρτα οικόπεδο, στην οδό Παύλου Μελά στην πόλη μας, φαίνεται δεν είναι αρκετές για να κτυπήσουν το καμπανάκι κινδύνου στο δήμο και να τελειώνει με τις επικίνδυνες εστίες που υπάρχουν στην πόλη μας.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως παραμένει ακαθάριστο το ρέμα της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, από μεγάλες ποσότητες ξερών φύλλων, σκουπίδια και μεγάλα κλαδιά δένδρων στην κύτη του και στο πρανές της παλαιάς βιομηχανίας.

Έχουμε γράψει ξανά πως η περιοχή είναι γεμάτη βιομηχανίες και βιοτεχνίες, γεμάτες με εύφλεκτα υλικά και προϊόντα και πως εάν ξεσπάσει εκεί φωτιά οι προηγούμενες πυρκαγιές που αναφέραμε θα είναι μπροστά τους πικ – νικ.

Ας προγραμματίσει ΣΗΜΕΡΑ κιόλας ο δήμος καλό καθάρισμα στο ρέμα, πριν γίνουμε θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το διαδίκτυο, που θα ξεπεράσουν την εγχώρια ειδησεογραφία…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!