Στο ΑΣΕΠ το αίτημα για πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών -Πότε η προκήρυξη


Στο ΑΣΕΠ έφτασε στις 27 Ιουνίου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, το αίτημα του υπουργείου Υγείας για την πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών.

Αφορά πρωτίστως εργαζόμενους που υπηρέτησαν ως επικουρικοί στην πανδημία και οι οποίοι θα έχουν γι’ αυτή τους την προϋπηρεσία αυξημένη μοριοδότηση.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί από το ΑΣΕΠ το φθινόπωρο, αναλόγως και με τις πολιτικές εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται, ότι με (σχεδόν) δεδομένο ότι το Σεπτέμβριο (πιθανότατα στις 18/9) θα έχουμε εκλογές, οι οποίες κατά πάσα βεβαιότητα, θα είναι διπλές (σ.σ. άρα και τον Οκτώβριο), οι διαδικασίες δημοσιοποίησης προκηρύξεων από την Ανεξάρτητη Αρχή, αναστέλλεται.

Ωστόσο, για εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα την πρόσληψη νοσηλευτών για την ενίσχυση του ΕΣΥ εν μέσω πανδημίας, δίνεται η δυνατότητα εξαίρεσης κατόπιν αιτήματος του υπουργού Εσωτερικών στο ΣτΕ.

πηγή: Aftodioikisi.gr

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!