Αναγνώστριές μας, μιλάνε για “διακρίσεις” που κάνει ο δήμος…

Γράφαμε προχθές πως ο δήμος έσβησε τα απρεπή συνθήματα και σκίτσα που υπήρχαν πλέον των τεσσάρων μηνών στο τοιχίο της παιδικής χαράς στο άλσος ΜΗΤΕΡΑ.

Προφανώς επειδή φιλοξενήθηκε στο χώρο η γιορτή των παιδικών σταθμών του δήμου, την περασμένη Παρασκευή.

Τόσο καιρό όμως αγνοούσε αυτό το χάλι.

Σχετικά με το θέμα αυτό, λάβαμε από τις αναγνώστριές μας κ.κ.  Τ. Σ. και Α. Ρ., τα παρακάτω σχόλια:

“Καλημέρα κ. Βαμβακοπουλε σχετικά με το άρθρο της εφημερίδας για το πάρκο Μητέρα, όταν ο σύλλογος Κρητών έκανε εκδήλωση, δεν το έβαψε και δεν το περιποιήθηκε κανένας, να το γράψετε για να δουν τις διακρίσεις που κάνει ο δήμαρχος και το επιτελείο του”. Τ.Σ.

Από τη συμπολίτισσά μας κ. Α. Ρ. επίσης λάβαμε σχετικό σχόλιο:

“Στις 26/5, στο πάρκο Μητέρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μάχης της Κρήτης από την ιστορική Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας.
Ο Δήμος είχε ενημερωθεί εγκαίρως, την ακύρωσαν μάλιστα την πρώτη ημερομηνία λόγω κρούσματος για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία…
Όσοι συμμετείχαν και όσοι προσήλθαν είδαν ιδίοις ομμασι τις βρωμιες, τις βρισιές, τα γκράφιτι, τα απεριποιητα παρτέρια και γενικά ένα χάλι ανεπίτρεπτο για μια εκδήλωση μνήμης και ηρωισμού που αφορά όλη την Ελλάδα όχι μόνο την Κρήτη, σε αντίθεση με την απίστευτα φροντισμένη και πεντακάθαρη πλατεία 19 Μαίου, όπου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη εκδήλωση μνήμης από τον επίσης ιστορικό σύλλογο Ποντίων της πόλης μας!!!!
Άρα εδώ βλέπουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά!
Βλέπουμε συμφέρον, υποκειμενική κρίση, επιδεικτικη και προκλητική αδιαφορία και το πιο τραγικό από όλα ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΜΝΉΜΗ!!!
Σε όλους τους δήμους που έγιναν αντίστοιχες εκδηλώσεις, τίμησαν με την παρουσία τους οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής τους ήρωες, τους συμμετέχοντες την ιστορία μας την ίδια!!!
Στον Δήμο μας ακόμα έρχονται… ήθελαν απ’ ότι μαθεύτηκε προσωπική πρόσκληση (!!!!!!!) ο καθένας λες και είχαν γάμο ή βάφτιση οι Κρήτες!!!
Άκουσον άκουσον!!!!
Επειδή λοιπόν η κοροϊδία, η αδιαφορία, η αναισθησία, η εκμετάλλευση γίνονται μπροστά στα μάτια όλων, να τα γράφουμε και να τα λέμε έτσι όπως είναι ακριβώς, γιατί δεν κρύβονται με τίποτα!!!!
Που έπρεπε να γίνει η γιορτή των σταθμών για να γίνει ανθρώπινο το μέρος για τα παιδιά μας, λες και είναι το σπίτι τους και το φροντίζουν όποτε κρίνουν αυτοί πότε πρέπει!!!!
Α.Ρ.”