Εγκαίνια του παρτεριού με τα πέντε υπεραιονώβια ελαιόδεντρα – Ονομάστηκε “Μουσείο Φυσικής Ιστορίας”

Με επικεφαλής το δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, Αντιδημάρχους του, στελέχη και φίλους της παράταξης του, εργαζόμενους στο δήμο και συμπολίτες μας, εχθές το απόγευμα εγκαινιάστηκε το παρτέρι με τα πέντε ελαιόδεντρα, το οποίο ονομάστηκε  “ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ” του δήμου μας.

Ο λόγος για το παρτέρι με τα πέντε υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα που μας χάρισε η ERGOSE και που φυτεύτηκαν στο πεζοδρόμιο της Ελ. Βενιζέλου, μετά από τρεις μήνες εργασιών.

Εάν δεν είχε “θαφτεί” μεγάλο μέρος των κορμών τους μέσα στο χώμα, η τελική εικόνα του όλου έργου  που είναι πολύ καλή, θα ήταν καλύτερη.

Παρότι το παρτέρι κατέλαβε μεγάλο μέρος του πεζοδρομίου, δεν μπορούμε να έχουμε “τον σκύλο χορτάτο και την πίττα αφάγωτη”, αφού αποφασίστηκε να τοποθετηθούν σε εκείνο το σημείο της πόλης μας.

Βεβαίως από εδώ και πέρα η φροντίδα του παρτεριού πρέπει να είναι μέλημα για τη δημοτική αρχή και να μην εγκαταλειφθεί με το πέρας του χρόνου.

Μετά την τελετή των εγκαινίων ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!