Στο Άλσος Δόξης περιοδεία η παράταξη του τ. Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη

Συνεχίζοντας την καινούργια δράση που εγκαινίασε προ δύο εβδομάδων με την επωνυμία “ΗΜΕΡΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ”, η παράταξη του τ. δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη έκανε περιοδεία εχθές το απόγευμα, στην περιοχή του Άλσος Δόξης.

Ο κ. Καπλάνης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της “ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΛΗΣ”, Σάββας Σαββίδης και Θεμιστοκλής Ντάβιος συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής για τα θέματα που τους απασχολούν, οι οποίοι με ευχαρίστηση δέχτηκαν αυτήν την συνάντηση που είχαν.

Όσον αφορά το Άλσος οι κάτοικοι εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι για την ελλιπή καθαριότητα που πραγματοποιείται σε αυτό, αφού όπως ανέφεραν ένα άτομο δεν μπορεί να το διατηρεί καθαρό.

Επίσης όπως είπαν εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν υπάρχει νερό στο Άλσος και τίποτα δεν ποτίζεται, ενώ είναι έντονα τα σημάδια εγκατάλειψης του.

Έκαναν βέβαια λόγο για ορισμένα απαράδεκτα συνθήματα που υπάρχουν και ο δήμος δεν τα σβήνει, ενώ αναφέρθηκαν σε παρέες που μαζεύονται τα βράδια και το ξενυχτάνε με φωνές και τραγούδια και δεν αφήνουν τον κόσμο να κοιμηθεί, αφού πολλές φορές φτάνουν χαράματα και ακόμα δεν σταματάνε. Υποστήριξαν πως έχουν παραπονεθεί στην αστυνομία αλλά δεν δόθηκε λύση σε αυτό το ζήτημα.

Στα γενικότερα ζητήματα της περιοχής όσοι μίλησαν αναφέρθηκαν στην κακή λεωφορειακή εξυπηρέτηση και στο πάρκινγκ που αντιμετωπίζουν στην οδό Φλέμινγκ κυρίως, ειδικά όταν υπάρχουν αγώνες, αλλά και τα περισσότερα απογεύματα όταν λειτουργεί το γήπεδο.

Επίσης τόνισαν τις ζημιές που προκαλούνται σε παρκαρισμένα οχήματα κατά τις βραδινές ώρες και το γεγονός πως οι κάτοχοι οχημάτων της πόλης μας, έχουν γίνει οι πλέον συχνοί πελάτες καταστήματος αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων σε κατάστημα στην Λεωφόρο Αθηνών…

Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην κακή εξυπηρέτηση από το Ταχυδρομείο, την έλλειψη τραπεζών και την απαράδεκτη κατάσταση των οδοστρωμάτων.

Συνεργάτης του κ. Γιώργου Καπλάνη κρατούσε σημειώσεις σε όσα ακούγονταν προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο προώθησης λύσεων.

Γενικά ήταν μια καλή περιοδεία που έφερε κοντά τον κόσμο με την παράταξη του κ. Καπλάνη και αντίστροφα.