7ο Δημοτικό: “Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, ακόμα μια τάξη της έκτης έφυγε για το Γυμνάσιο”

7ο Δημοτικό Αγίας Βαρβάρας – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της, ακόμα μια τάξη της έκτης έφυγε για το Γυμνάσιο.

Την Τετάρτη 15/6/2022 τα εκτάκια μας είχαν την τιμητική τους στο πάρτι αποφοίτησης, που με απέραντη χαρά αλλά και συγκίνηση, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων διοργανώνει κάθε χρόνο.

Επιθυμία μας αυτή η βραδιά, με πολλά χαμόγελα, χαρά,ευτυχία αλλά και δάκρυα συγκίνησης, να είναι μια όμορφη τελευταία ανάμνηση από το Δημοτικό…
Παιδιά μας αγαπημένα σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο ταξίδι της γνώσης…

Αυτή η βραδιά, οπως και κάθε χρόνο, έχει ανάγκη από στήριξη για να γίνει όπως πρέπει. Έτσι και φέτος, η στήριξη ήταν δεδομένη από όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς της 6ης, τα μέλη του Συλλόγου αλλά και τις μαμάδες του σχολείου μας που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας που για άλλη μια χρονιά μας παραχώρησε τον χώρο για να πραγματοποιήσουμε την γιορτή μας.

Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Βόσσου, της Αντιδημάρχου παιδείας κυρίας Φέγγη των αντιδημαρχων κυρίων Βασιλάκου, Βουρλιώτη, και του Δημοτικού συμβούλου κυρίου Γιάγκα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Νοστιμιές του Γιώργου Κουφόπουλου που μόνιμα μας στηρίζει στις εκδηλώσεις μας αλλά και στον μπαμπά Περικλή Κώτη που μας βοήθησε και ετοίμασε άμεσα το δώρο που χρειαστήκαμε.

Δεδομένη όπως πάντα και η υποστήριξη της εταιρείας Σκλαβενίτη που σε κάθε εκδήλωση που κάνουμε είναι δίπλα μας.

Πάνω από όλα όμως πρέπει ένα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μας. Αυτούς που ανέλαβαν να καθοδηγήσουν τα παιδιά μας στο ταξίδι της γνώσης και να τα προετοιμασουν κατάλληλα για την ζωή τους.

Στην κυρία Αναστασία και την κυρία Ελένη που ετοίμασαν και το φοβερό θεατρικό της Έκτης. Στην διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Αθηνά Δελδήμου που ήταν δίπλα σε ότι χρειαστήκαμε. Στον γυμναστή των γυμναστών Παναγιώτη Μπακαστάμο που πάντα μας τιμάει με την παρουσία του στις εκδηλώσεις μας.

Ειδικά όμως για την βραδιά αυτή θελουμε με ιδιαίτερη συγκίνηση να ευχαριστήσουμε τον επί 14 χρόνια διευθυντή του σχολείου μας κύριο Γιώργο Κούτσικο, τον άνθρωπο που πάλεψε και παρέδωσε στους επόμενους ένα σχολειο από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα στην πόλη μας. Το δυνατό χειροκρότημα όλων έδειξε πως η αγάπη όλων των ανθρώπων του 7ου στο πρόσωπο του είναι δεδομένη.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας για την τόσο σπουδαία και ξεχωριστή δουλειά που προσφέρουν στα παιδιά μας..

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Το Δ.Σ του Συλλόγου.