Κρατούμενη πέθανε ξαφνικά στο τμήμα της Αγίας Βαρβάρας μέσα στο κελί – Σε εξέλιξη έρευνα


Ένα περίεργο περιστατικό διερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μετά τον αιφνίδιο θάνατο μιας 29χρονης κρατούμενης μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Βαρβάρας.

Όλα έγιναν όταν η κρατούμενη βρέθηκε σε ύπτια θέση με δυσκολία στην αναπνοή μέσα στο κελί της. Οι αστυνομικοί που την εντόπισαν κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η κρατούμενη μεταφέρθηκε στο Τζάνειο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της καθώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έλαβαν οι αστυνομικοί, η άτυχη γυναίκα δεν έφερε ιατρικές εξετάσεις που να πιστοποιούσαν πως είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της κράτησης της, όπως επισημαίνεται από τους αστυνομικούς, δεν ανέφερε κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν ζήτησε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Η κρατούμενη, με καταγωγή από το Κονγκό, είχε μεταφερθεί στο συγκεκριμένο τμήμα από το Χαϊδάρι και επρόκειτο να απελαθεί.

Φως για τα αιτία του θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί από τον αρμόδιο ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την εξέταση της σορού.

Πηγή: iefimerida.gr