Άσχημο τέλος είχε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγία Ελεούσα και Πανερυθραϊκό

Ροντέο και επεισόδια στο Αγία Ελεούσα – Πανερυθραϊκός

Άσχημο τέλος είχε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγία Ελεούσα και Πανερυθραϊκό στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”.

Μετά το τελικό 1-1, επεισόδια σημειώθηκαν στην είσοδο των αποδυτηρίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Μεγάλοι “πρωταγωνιστές” οι Καλλογερής και Γκόλιας που ήρθαν στα χέρια, με τον πρώτο να γρονθοκοπεί τον αρχηγό της Ερυθραίας και να τον οδηγεί στο νοσοκομείο έχοντας σπασμένη μύτη.

Αυτά γράφει στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Τσουκαλάς, ο οποίος το έκλεισε περίπου τρεις ώρες αφότου ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση!

Αυτή η εξέλιξη αμαύρωσε τον αγώνα που σε γενικές γραμμές ήταν καλός, όμως μύριζε μπαρούτι από το 84′. Σε εκείνο το σημείο ο Μπενετάτος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Πλακά.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Πολυκρέτης τροφοδότησε τον Ρούσσο στο 28′ για το 1-0, ενώ στο 63′ ο Μπαμπαλούκας με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Κολλιάκος Α., Απτόσογλου Ι.

ΑΠΕ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Ζούκας, Βατίστας, Καζάλας (77′ Μουστάκης), Πλακάς, Μιχελής, Μπούσης (50′ Χρυσούλης), Κακαβάς, Κλωνάρης, Καλλογερής (81′ Τσολάκογλου), Πολυκρέτης, Ρούσσος.

Ερυθραία (Αντώνης Τσιμπάκης): Μπάτσας, Σουμελίδης, Γκριτζάς (60′ Μπενετάτος), Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Μπαμπαλούκας, Αντιόλ, Αναγνώστης (46′ Αδρακτάς), Παπαθανασίου (46′ Μπρίλης), Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

πηγή:stoplekto.gr