Κρίμα στα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα – Ο δήμος τα έθαψε κανονικότατα, αντί να τα αναδείξει…

Κανονικότατο είναι το θάψιμο των ελαιόδεντρων που πέτυχε ο δήμος, σε αυτά που του χάρισε η ERGOSE και με το τείχος που έχτισε γύρω τους, στο πεζοδρόμιο της Ελ. Βενιζέλου, ολοκλήρωσε την περιβαλλοντική του παρέμβαση, “καταστρέφοντας” και το φαρδύ πεζοδρόμιο της κεντρικής μας λεωφόρου.

Δέντρα υπεραιωνόβια που  ομορφιά τους είναι ο κορμός με τις κουφάλες και τις “ρυτίδες” τους, θάφτηκαν στο χώμα, αφού κάποιοι  φαίνεται δεν υπολόγισαν σωστά στο τι έπρεπε να αναδειχτεί από τα δέντρα αυτά.

Παρακάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα άφιξης των ελαιόδεντρων στην πόλη μας, για να δείτε τους κορμούς και το ύψος τους, ενώ οι άλλες από το αποτέλεσμα της μεταφύτευσής τους στο παρτέρι που κατασκεύασε ο δήμος.

Υπενθυμίζουμε πως ο δήμος, μετά από παρέμβαση της εφημερίδας μας, γκρέμισε την μία σειρά τσιμεντόλιθων, από τις τέσσερις που είχε ορθώσει αρχικά και γλύτωσε τα δέντρα από το ολοκληρωτικό θάψιμό τους.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!