Συμπολίτης μας: “Πάρκο μητέρας… Εγκαταλειμμένο στην τύχη του, γεμάτο ξερόχορτα, κλαδιά πεύκων να ακουμπάνε το έδαφος και στις κολώνες της ΔΕΗ”

Λάβαμε από το συμπολίτη μας κ. Λ.Π. το παρακάτω κείμενο που αφορά τα ξερά χόρτα στο ‘Αλσος ΜΗΤΕΡΑ και το δημοσιεύουμε με τις φωτογραφίες που μας έστειλε:

“Σήμερα 5 Ιουνίου του 2022 είπα να κάνουμε έναν περίπατο στο πάρκο μητέρας, να περπατήσουμε να αποφύγουμε την παραλιακή, μιας και ακόμα το πρόβλημα υπάρχει με τις φωτιές στην Άνω Γλυφάδα και στη Βούλα.

Διαπίστωση…

Πάρκο μητέρας..

Εγκαταλειμμένο στην τύχη του, γεμάτο ξερόχορτα, κλαδιά πεύκων να ακουμπάνε το έδαφος, κλαδιά πεύκου να ακουμπάνε στις κολώνες της ΔΕΗ.

Ένα πάρκο μητέρας χωρίς ούτε έναν πυροσβεστικό κρουνό..

Κοιτάτε να σώσετε μόνο το όρος Αιγάλεω και το Πάνθεον…

Κύριοι κύριοι κύριοι κύριοι κύριοι τον πνεύμονα της πόλης, τον πνεύμονα που είναι μες στην πόλη τον αφήσατε θα κινδυνεύσουν σπίτια άνθρωποι περιουσίες αποψιλώστε τώρα.

Καθαρίστε, βλέπετε καίγεται η γειτονιά μας και εσείς νομαρχία αντινομάρχες και Δήμος κοιτάτε να σώσετε το μόνο το Πάνθεον…

Ξυπνάτε θα καούμε ζωντανοί

Και ο δήμαρχος βγάζει φωτογραφίες ότι είναι σε επιφυλακή στο πάνθεον το άκρον άωτον δηλαδή

Λ.Π.”

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!