Χάρις στην ασκούμενη κριτική που κάνουμε γλυτώσαμε πρόσφατα το δήμο από ένα “κάζο” που δεν θα είχε όμοιό του…

Συνήθως όταν η εφημερίδα μας επισημαίνει μια κακοτεχνία ή λανθασμένη πορεία ενός υπό κατασκευή έργου, υπάρχει ο αντίλογος πως το έργο δεν έχει παραληφθεί ακόμα και πως δεν “δικαιούμαστε” να γράφουμε σχετικά.

Βεβαίως εμείς δεν ενστερνιζόμαστε αυτήν την άποψη και συνεχίζουμε να ασκούμε κριτική είτε αρέσει, είτε  δεν ευχαριστεί ορισμένους.

Χάρις στην κριτική που κάνουμε γλυτώσαμε πρόσφατα το δήμο από ένα “κάζο” που δεν θα είχε όμοιό του https://proodeutiki.gr/?p=161862.

Ο λόγος για το τοιχίο των τεσσάρων σειρών τσιμεντόλιθων που είχε  κτιστεί γύρω από τα ελαιόδεντρα στο πεζοδρόμιο της Ελ. Βενιζέλου και τα έθαβε στην κυριολεξία.

Μετά την  επιμονή μας ο δήμος γκρέμισε τη μία σειρά τσιμεντόλιθων από το τείχος, χαμηλώνοντάς το και ελαφρώς διορθώθηκε η κατάσταση, αφού πλέον το “θάψιμο” των δένδρων δεν είναι ολοκληρωτικό. 

Δεν ακούσαμε όμως καμία κουβέντα από εκείνους που αντιδρούν, όταν κριτικάρουμε και υποδεικνύουμε κάτι, παρότι εφαρμόστηκε η πρότασή μας, να αναγνωρίζουν πόσο δίκαιο είχαμε, αλλά πιθανότατα και για άλλους λόγους.

Δεν  χρειαζόμαστε όμως τα μπράβο τους, μας αρκεί που έγινε αντιληπτό το λάθος που επρόκειτο να γίνει και διορθώθηκε, σύμφωνα με τις υποδείξεις μας.

Ας κάνει λοιπόν ο καθένας την εργασία του και ας αφήσουν κι εμάς να κάνουμε τη δική μας.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως εχθές, η “στέρνα” που κατασκευάστηκε γέμισε με χώμα και πιθανότατα κάποτε να ολοκληρωθεί το “έργο” που κρατάει κοντά τρεις μήνες τώρα…