Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/5 στο Άλσος Μητέρα, η σύσκεψη που πραγματοποίησε η Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27/5 στο Άλσος Μητέρα, η σύσκεψη που πραγματοποίησε η Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ, για τα λαϊκά προβλήματα και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Ομιλητής ήταν ο Φίλιππος Φλουσκούνης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών- Περιστερίου αντίστοιχα.

Από την ομιλία αναδείχθηκαν τα αίτια της ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης στην Ουκρανία καθώς και οι κίνδυνοι για τον λαό μας από την εμπλοκή της αστικής τάξης στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Επίσης, τονίστηκε ότι τα αίτια για την αύξηση των τιμών και την ενεργειακή φτώχεια βρίσκονται στην πολιτική της λεγόμενης Πράσινης Ανάπτυξης, με την οποία κερδίζουν οι μονοπωλιακοί όμιλοι και φορτώνονται τα βάρη της στην εργατική τάξη και τον λαό.

Τέλος, έγινε ξεκάθαρη η ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στους καθημερινούς αγώνες αλλά και στις εκλογές όταν γίνουν, ώστε να δυναμώσει ο αγώνας για δουλειά και ζωή με δικαιώματα που παράλληλα θα ανοίγει τον δρόμο για συνολικότερες ανατροπές, βάζοντας στο στόχαστρο τον καπιταλισμό.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησαν σύντομες ερωτήσεις και παρεμβάσεις που επικεντρώθηκαν κυρίως με τις τελευταίες εξελίξεις με την διεύρυνση της συμμαχίας του ΝΑΤΟ και το ρόλο της Τουρκίας, αλλά και για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Κ.Ο. Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ