Ο Δήμος επανάφερε την περίφραξη και την έδεσε με ΣΧΟΙΝΙ!!!

Πρωί – πρωί “έτρεχαν” εχθές στο αμαξοστάσιο του δήμου, διαβάζοντας την ανάρτησή μας, για την περίφραξη του χώρου στο π. γήπεδο μπάσκετ στην Μεγάλου Αλεξάνδρου που είχε αρχίσει να ξηλώνεται με κίνδυνο να πέσει στο πεζοδρόμιο.

Τη ζημιά έκανε και συνεχίζει να προκαλεί ένας φοίνικας, του οποίου ο κορμός έχει μεγαλώσει τόσο που ασκεί πίεση στο σιδερένιο κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να το ξηλώσει.

Ο δήμος κλάδεψε εχθές, μετά το δημοσίευμά μας, τα κλαδιά (λόγχες) του φοίνικα, αλλά ο κορμός παραμένει σφηνωμένος στα κάγκελα και τα σπρώχνει προς τα έξω.

Χρειάζεται προσεκτικό “ξύρισμα” γύρω – γύρω ο κορμός, για να μικρύνει η περιφέρειά του και να αναπνεύσει και το φυτό και να πάψει να στριμώχνεται στην περίφραξη.

Το σημείο που βρίσκεται ο φοίνικας είναι ευνοϊκό για τέτοια εργασία. Να αφαιρεθεί το κομμάτι που βρίσκεται, ανάμεσα στους δύο στύλους, να “ξυριστεί” ο κορμός και να επανατοποθετηθεί στη θέση του ή ακόμα και όχι.

Πάντως ο δήμος, που συνεχώς μας ξαφνιάζει με τις πρωτοτυπίες του, αφού ίσιωσε το κάγκελο για να μην κρέμεται προς το δρόμο, το έδεσε με σχοινί στην άλλη σάπια περίφραξη που είναι έτοιμη επίσης να καταρρεύσει…

Μεγάλη επιτυχία!!! Σχοινί!!!

Τι χρειάζονται οι ηλεκτροσυγκολλήσεις, τα λαμάκια, τα στριφώνια και τα άλλα ξεπερασμένα τεχνικά μέσα;;;

Με την ευκαιρία η ετοιμόρροπη περίφραξη θα μείνει εκεί για πολύ ακόμα, απειλώντας τα παιδιά που παίζουν να την φάνε στα κεφάλια τους;;;