Μιχάλης Καρχιμάκης, μια ισχυρή φωνή για την Δυτική Αθήνα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.

Τέτοια πολιτικά γεγονότα πάντοτε τραβάνε τα φλας της δημοσιότητας καταλήγοντας στα τηλεοπτικά κανάλια, τις «αρχικές» μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ραδιόφωνα.

Οι πολίτες όμως της Δυτικής Αθήνας ευρύτερα έχουν έναν ακόμα λόγο να ενδιαφέρονται.

Στις αρχαιρεσίες του Συνεδρίου για την νέα Κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, υποψήφιος βουλευτής στην περιοχή μας εξελέγη σε ιδιαίτερα υψηλή θέση (7ος στους 301).

Για πολλούς συμπολίτες μας αυτό ίσως να μην είναι έκπληξη καθώς στην πόλη μας είναι γνωστή η εργατικότητα του Κρητικού και η προσπάθεια του να είναι πάντοτε σε επαφή με την κοινωνία, και τα προβλήματα της.

Καλά πληροφορημένες πηγές στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν πως στην εξαιρετική του επίδοση επίσης συνέβαλε η ευρεία αποδοχή του πρώην υπουργού και συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου από όλες τις πτέρυγες του κόμματος.

Επιπλέον, η εκλογή του παρουσιάζεται ως δικαίωση και αναγνώριση της συνεπούς πολιτικής του στάσης ενάντια στην Δεξιά και του αγώνα του το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι «κίνημα λαού».

Σε κάθε περίπτωση η Δυτική Αθήνα έχει μια εξαιρετικά ισχυρή φωνή στην νέα κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και του ζητάμε να χρησιμοποιήσει την θέση του προκειμένου οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ να απηχούν και τις ανάγκες της περιοχής, τις γνωρίζει καλά άλλωστε αφού γυρνάει καθημερινά στις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας.