Βουνά τα σκουπίδια σε παιδική χαρά στο κέντρο της πόλης μας…

Απίστευτες ποσότητες σκουπιδιών, ξερών φύλλων και άλλων αντικειμένων καλέστηκαν εχθές εργαζόμενοι του δήμου να καθαρίσουν και να απομακρύνουν από την παιδική χαρά που βρίσκεται στη γωνία Προβελεγγίου και Αθηνάς, δηλαδή στο κέντρο της πόλης μας, ελάχιστα μέτρα από το σημείο που λίγες ώρες αργότερα θα επραγματοποιείτο η λαϊκή συναυλία του δήμου, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Μήνες ακαθάριστη και παρατημένη η παιδική χαρά χρειάστηκε κόπος και ώρα πολύ να καθαριστεί και να γίνει κατάλληλη για επισκέπτες.

Οι ποσότητες σκουπιδιών που απομακρύνθηκαν τεράστιες, ενώ φορτηγάκι του δήμου έκανε διπλά δρομολόγια για να απομακρύνει τις γεμάτες σακούλες.

Στην καθημερινή μας βόλτα στην πόλη μας,  περάσαμε από το σημείο και είδαμε το χάλι της και τις προσπάθειες των εργαζομένων, τους πραγματικούς ήρωες της πόλης μας, να προσπαθούν μέσα στο λιοπύρι να κάνουν την καλύτερη δουλειά που μπορούν με αυτές τις συνθήκες…

Συμπολίτης μας επίσης μας έστειλε τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, από πεζοδρόμιο της οδού Αθηνάς…

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!