Την μοναδική φιλοξενία, αγάπη και το κλίμα αλληλεγγύης που ένοιωσαν τα μέλη της “HUMAN HUMBRO ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, στο Β Δημοτικό Σχολείο

Την μοναδική φιλοξενία, αγάπη και το κλίμα αλληλεγγύης που ένοιωσαν τα μέλη της “HUMAN HUMBRO ΑΝΘΡΩΠΟΣ”, τα οποία έφτασαν εχθές το πρωί στο Β Δημοτικό Σχολείο για να μαγειρέψουν για 150 άπορους και άστεγους, δεν το έχουν συναντήσει σε άλλο σχολείο δημόσιο ή ιδιωτικό που έχουν πάει στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητάς τους, όπως δήλωσαν.

Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτονται το Β Δημοτικό σχολείο της πόλης μας, με τα σύνεργά τους, κατσαρόλες, κουζίνες κλπ. και με τη βοήθεια μαθητών και γονέων μαγείρεψαν για άπορους συμπολίτες μας, τα τρόφιμα που πρόσφεραν γονείς του σχολείου.

Στη συνέχεια με τα οχήματά τους ξεκίνησαν το μοίρασμα του φαγητού σε διάφορα σημεία που υπάρχουν άποροι και άστεγοι.

Στη μοναδική και αξιέπαινη αυτή δράση συμμετείχαν περίπου 50 άτομα, με ενθουσιασμό και φροντίδα για τις τροφές που μαγείρεψαν και επρόκειτο να καταναλωθούν από άτυχους συνανθρώπους μας.

Οι μαθητές δε, ζωγράφισαν τα καπάκια των συσκευασιών των φαγητών που μοιράστηκαν και έγραψαν διάφορα μηνύματα.

 

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!