ΚΚΕ: Χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές της Αττικής που ανέδειξαν πρώτη δύναμη την «Πανσπουδαστική»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές της Αττικής που ανέδειξαν πρώτη δύναμη την «Πανσπουδαστική»

Με περηφάνια, χαρά και αίσθημα ευθύνης το Γραφείο Περιοχής της ΚΟΑ του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες φοιτητές που και στην Αττική έστειλαν μήνυμα αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας την «Πανσπουδαστική ΚΣ» πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές μετά από 35 χρόνια.

Όπως αναφέρει στο μήνυμά του, «αυτό το αποτέλεσμα αποτελεί ξεκάθαρη απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης, που έχουν στο στόχαστρο τις σπουδές και τα όνειρα των φοιτητών. Αποτελεί απάντηση στα καλέσματα υποταγής και αναμονής “σωτήρων”. Στέλνει μήνυμα ελπίδας ότι οι φοιτητές μπορούν να επιβάλουν με τη συλλογική τους δράση τα δικαιώματά τους.

Είμαστε περήφανοι για τις νέες και τους νέους της ΚΝΕ, τους φίλους της Οργάνωσης στην Αττική, για όλες και όλους που έδωσαν μαζί αυτή τη σπουδαία μάχη. Είμαστε βέβαιοι πως τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ θα ανταποκριθούν στα σύνθετα καθήκοντα που έχουν μπροστά τους για την αγωνιστική ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος.

Ως Κομματική Οργάνωση Αττικής νιώθουμε την ευθύνη ώστε οι σύγχρονες επεξεργασίες του ΚΚΕ για το Πανεπιστήμιο των σύγχρονων αναγκών, η ίδια η ιστορική πείρα για τη δράση του φοιτητικού κινήματος να αποτελέσουν εφόδια στην προσπάθεια των μελών της ΚΝΕ να δίνουν με την καθημερινή τους δράση πνοή στη λειτουργία και τις διεκδικήσεις των Φοιτητικών Συλλόγων.

Νιώθουμε την ευθύνη ώστε το ίδιο το εργατικό κίνημα να στηρίζει και να εμπνέει τους αγώνες των φοιτητών που είναι μπροστά μας.

Μπράβο και καλή συνέχεια!