Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας: “Θυμόμαστε και Τιμάμε τους αγώνες των προγόνων μας, για να δοξάσουμε την ΕΙΡΗΝΗ”

Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος”


Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Ψ Α Μ Ε   Κ Α Ι  Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε  Τ Ι Σ  Δ Ρ Α Σ Ε Ι Σ  Μ Α Σ 

Μ Ε  Τ Η  Μ Α Χ Η  Τ Η Σ  Κ Ρ Η Τ Η Σ ! ! !

Θ Υ Μ Ο Μ Α Σ Τ Ε  Κ Α Ι  Τ Ι Μ Α Μ Ε  Τ Ο Υ Σ  Α Γ Ω Ν Ε Σ 

Τ Ω Ν  Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ω Ν  Μ Α Σ 

Γ Ι Α  Ν Α  Δ Ο Ξ Α Σ Ο Υ Μ Ε  Τ Η Ν   Ε Ι Ρ Η Ν Η ! ! !

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” επιστρέφει δυναμικά μετά την τριετή σχεδόν πανδημία που έθεσε όλα τα σωματεία στην… εντατική!
Κρατήσαμε με υπομονή τα δύσκολα χρόνια ζωντανό το πολιτιστικό κίνημα, δεν καταθέσαμε τα “όπλα” και συνδράμαμε στην δύσκολη περίοδο των ανθρώπων μας με όλες τις δυνάμεις που διαθέταμε!
Σήμερα, στην ώρα μηδέν για την επιβίωση των πολιτιστικών σωματείων, ξεπερνούμε τις δυνάμεις μας, βγαίνουμε και πάλι στην πρώτη γραμμή και καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να έρθουν να επουλώσουμε τις πληγές μας!
Διοργανώνουμε για τα μέλη και τους φίλους της Ένωσής μας:
Εκδήλωση ιστορικής μνήμης για την 81η επέτειο από τη Μάχη της Κρήτης, την Τετάρτη 25/5, σε κείμενα και χορογραφίες της Αθηνάς Ρουσάκη και με όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και του Δ.Σ. του συλλόγου!
Η Ένωση μας έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας! Η παρουσία όλων μας σηματοδοτεί την επανεκκίνηση της Ένωσής μας, ώστε να μπορούμε αύριο να κοιτάμε στα μάτια τα παιδιά μας και να τους λέμε ότι καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορία μας!
Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!