Η “ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” γύρισε στη βάση της…

Δεκάδες συμπολίτες μας, παρακολούθησαν εχθές τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού “ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” το οποίο ξαναφτιάχτηκε μετά την κλοπή του αυθεντικού, που είχε γίνει τον Σεπτέμβρη του 2018, από το βάθρο του, στην είσοδο της Δημαρχίας.

Ο καλλιτέχνης κ. Κυριάκος Ρόκος επανακατασκεύασε το γλυπτό, που από εχθές το βράδυ κοσμεί την πλατεία και είναι το σύμβολο της πόλης μας όπως ανέφερε ο δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, λίγο πριν τα αποκαλυπτήριά του από τον ίδιο, τον καλλιτέχνη και διευθυντικά στελέχη του δήμου.

Την εκδήλωση άνοιξε η ομάδα κιθαριστών του μαέστρου κ. Αλέξανδρου Παπαρίζου, καταχειροκροτούμενη από τους παρεβρεθέντες.

Μεταξύ των οποίων ο γλύπτης κ. Χαράλαμπος Λαλές, οι βουλευτές κ.κ. Ντίνα Γιαννακοπούλου και Γιάννης Λοβέρδος και ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας κ. Μπάμπης Καραθάνος.

Επίσης πολιτευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, τοπικοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων.

Μετά τα αποκαλυπτήρια υπήρξε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή τμημάτων του δημοτικού Ωδείου και σχολής παραδοσιακών χωρών, όπως επίσης και από χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Ποντίων και Ηπειρωτών.