Δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. της πόλης μας, από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές

Δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. της πόλης μας, από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές που διεξήχθησαν εχθές για τον Πρόεδρο του κόμματος και την εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής.

“Ψήφισαν περίπου 400 συμπολίτες μας, όχι μεταφερόμενοι”, όπως μας είπαν με νόημα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. της πόλης μας.

Η αυξημένη συμμετοχή εκλογέων έδωσε παράταση για μία ώρα στην εκλογική διαδικασία.

Από νωρίς το πρωί η προσέλευση του κόσμου, στο Α ΚΑΠΗ στην οδό Καλαντζάκου, ήταν σταθερή χωρίς να παρουσιάζει κενά και η εμφάνιση ατόμων που είχαν καιρό να συμμετάσχουν σε διαδικασίες του κόμματος ήταν πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο μήνυμα, όπως μας είπαν, όπως και οι εγγραφές νέων μελών.

Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. αναδείχτηκε όπως ήταν αναμενόμενο ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ τα αποτελέσματα σχετικά με την ανάδειξη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αναμένονται να ανακοινωθούν αργότερα σήμερα.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!