Περισσότερο από τρεις μήνες στο τοιχίο της παιδικής χαράς στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ, υπάρχει γραμμένο ένα σύνθημα με “προχωρημένους” ορισμούς και σχέδια

Περισσότερο από τρεις μήνες στο τοιχίο της παιδικής χαράς στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ, υπάρχει γραμμένο ένα σύνθημα με “προχωρημένους” ορισμούς και σχεδιασμένα ανδρικά γεννητικά όργανα (τα έχουμε διαγράψει στη φωτογραφία).

Το τοιχίο “φάτσα – κάρτα” στο 2ο Γυμνάσιο συνεχίζει να υπάρχει και να επιμορφώνει τα μικρά παιδιά που ζητάνε επεξηγήσεις από τους συνοδούς ή τους γονείς τους που τα πάνε στην παιδική χαρά, για τη σημασία τους.

Ο δήμος δεν έχει φροντίσει όλο αυτό το διάστημα να το σβήσει και να βάψει το τοίχο.

Σημειώνουμε πως σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου στον χώρο του Άλσους η Ένωση Κρητών της πόλης μας, θα πραγματοποιήσει την Επετειακή της γιορτή για την ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

Για να δούμε ο δήμος θα “σεβαστεί” τους επισκέπτες της εκδήλωσης για τους  ήρωες Κρητικούς που πολέμησαν τον γερμανό κατακτητή και θα καθαρίσει το τοιχίο της παιδικής χαράς; 

Τέτοιου είδους συνθήματα επίσης υπάρχουν στο Άλσος Δόξης, στο γήπεδο 5Χ5 στην πλατεία ΝΕΑΣ ΓΕΝΝΙΑΣ κ.ά…

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!