ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΤΟΜO ΜΕ 8.400 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ομάδα ΔΑΔΑ της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία αναπτύσει ιδιαίτερη δραστηριότητα στους δήμους της περιοχής μας, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας κ. Χρήστου Μπουράνη.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου μέλη της ομάδας ΔΑΔΑ παρατήρησαν από Ι.Χ. όχημα, ένα άτομο να βγάζει  5 κούτες με τσιγάρα. και να τις βάζει μέσα σε κάποιο σπίτι. Ζήτησαν από τον οδηγό να κάνουν έλεγχο στο όχημα αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίσθηκε με τον συνοδηγό του.

Μετά από λίγη ώρα το Ι.Χ. βρέθηκε στην οδό Ορυζομύλων κλειδωμένο αλλά γεμάτο με κούτες τσιγάρα.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο αρχικό σημείο του συμβάντος και ζήτησαν να εισέλθουν στο σπίτι στο οποίο τους επέτρεψε οικιοθελώς, ο ένας εκ των τριών που επέβαιναν νωρίτερα στο ΙΧ. Το άτομο που συνέλαβαν οι αστυνομικοί είναι Πακιστανικής καταγωγής. Οι άλλοι δύο διέφυγαν και αναζητούνται.

Συνολικά μέσα στο σπίτι και στο όχημα βρέθηκαν 8.397 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, αρχεία από αγοραπωλησίες τσιγάρων, τρία κινητά τηλέφωνα, λίγα μετρητά χρήματα, πλαστά χαρτονομίσματα και άλλα. Το ΙΧ κατασχέθηκε.