Κόπηκε η παροχή νερού στην τουαλέτα των οδηγών των λεωφορείων στην οδό Δωδεκανήσου…

Επί πολλά χρόνια η τουαλέτα που υπάρχει στο πεζοδρόμιο της οδού Δωδεκανήσου, στο νομαρχιακό Νοσοκομείο, ήταν συνδεδεμένη με παροχή νερού από το Νοσοκομείο.

Την τουαλέτα χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι οδηγοί των λεωφορείων, αφού εκεί είναι και η αφετηρία των γραμμών, για να πλένουν τα χέρια τους και για το καζανάκι της λεκάνης.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η παροχή δεν λειτουργεί πλέον και υπάρχει σοβαρό ζήτημα υγιεινής και δημόσιας υγείας.

Οι οδηγοί αναγκάζονται να κουβαλάνε μπιτόνια με νερό από το αμαξοστάσιο, για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους, όπως δήλωσε ένας από αυτούς στο τ. Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη, ο οποίος πληροφορήθηκε το γεγονός από συμπολίτες μας και πήγε στο σημείο μιλώντας και με εκείνους.

Οι συμπολίτες μας έκαναν αναφορά στο τρίγωνο που υπάρχει χωρίς ίχνος πρασίνου, στα σπασμένα παγκάκια του, στην κλειστή παιδική χαρά δίπλα στην είσοδο του Νοσοκομείου κ.ά.

Οι γύρω κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι η ελάχιστη πλέον ποσότητα νερού που υπάρχει δεν επαρκεί για την καθαριότητα και όσο ζεσταίνει ο καιρός η δυσοσμία από την τουαλέτα γίνεται έντονη.

Η παροχή του νερού που όπως πληροφορηθήκαμε είναι από το Νοσοκομείο, μπορεί η διοίκησή του να μας εξηγήσει γιατί δεν λειτουργεί πλέον αυτή;;;

Ο δήμος εάν δεν τον γνωρίζει και το πληροφορείται από την ανάρτησή μας σήμερα, πως σκέπτεται να αντιδράσει;;;